Fenerbahçe'nin ileri gelenleri ve camianın büyük bir kesimi Rüştü'nün kalmasından yana.
02.06.2007

‘Giderse çok üzülürüm’

Şampiyonluk kutlamasına davet edilmediği gerekçesiyle katılmayan Rüştü’nün takımda kalıp kalmayacağı kesinlik kazanmazken, camianın ağır topları milli kaleciye destek verdi. Eski başkanlardan Ali Şen, “Rüştü’nün gitmesi beni derinden yaralar. Ben her zaman iyi futbolcunun aynı zaman da iyi insan, iyi aile babası ve iyi Fenerbahçeli olmasına özen gösteririm. Rüştü bu özelliklerin hepsine sahip biridir. Hele Galatasaray’a giderse, çok büyük sıkıntı çekeriz” dedi.

‘Bırakılması hatadır’
Yine eski başkanlardan Güven Sazak, “Rüştü, Fenerbahçe’nin evladıdır. Futbolu Fenerbahçe’de bırakması gerekir. Bunun için de yönetimin kendisiyle konuşup, ortak bir nokta bulmasını temenni ediyorum” görüşünü dile getirirken, Fenerbahçe 200 Derneği Onursal Başkanı Şevket Yılmaz ise şunları söyledi: “Rüştü şu an en iyisi... Bırakılması hata olur. Gözden çıkarılırsa, kararın ekonomik mi, yoksa kişisel nedenlerden ötürü mü alındığı ayrıntılı şekilde anlatılmalıdır.”