Fenerbahçe'nin ileri gelenleri ve camianýn büyük bir kesimi Rüþtü'nün kalmasýndan yana.
02.06.2007
‘Giderse çok üzülürüm’
Þampiyonluk kutlamasýna davet edilmediði gerekçesiyle katýlmayan Rüþtü’nün takýmda kalýp kalmayacaðý kesinlik kazanmazken, camianýn aðýr toplarý milli kaleciye destek verdi. Eski baþkanlardan Ali Þen, “Rüþtü’nün gitmesi beni derinden yaralar. Ben her zaman iyi futbolcunun ayný zaman da iyi insan, iyi aile babasý ve iyi Fenerbahçeli olmasýna özen gösteririm. Rüþtü bu özelliklerin hepsine sahip biridir. Hele Galatasaray’a giderse, çok büyük sýkýntý çekeriz” dedi.
‘Býrakýlmasý hatadýr’
Yine eski baþkanlardan Güven Sazak, “Rüþtü, Fenerbahçe’nin evladýdýr. Futbolu Fenerbahçe’de býrakmasý gerekir. Bunun için de yönetimin kendisiyle konuþup, ortak bir nokta bulmasýný temenni ediyorum” görüþünü dile getirirken, Fenerbahçe 200 Derneði Onursal Baþkaný Þevket Yýlmaz ise þunlarý söyledi: “Rüþtü þu an en iyisi... Býrakýlmasý hata olur. Gözden çýkarýlýrsa, kararýn ekonomik mi, yoksa kiþisel nedenlerden ötürü mü alýndýðý ayrýntýlý þekilde anlatýlmalýdýr.”

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri