Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, hiçbir zaman sihirbaz havasına girmediğini belirterek, "Ama bu işi doğru planladığımı iddia edebilirim" dedi
Teknik Direktör Metin Yıldız, yardımcıları Abdullah Güllü ve Adnan Esen ile birlikte kulüp idare binasında bir basın toplantısı düzenledi. Geçmişteki başarı ya da başarısızlığı kendilerinin kabullenmeyeceğini ifade eden Yıldız, "Zor zamanlarda bana görev kısmet oluyor. Parayı hiçbir zaman ön planda tutmadım. Hiçbir zaman sihirbaz havasına girmedim. Ama bu işi doğru planladığımı iddia edebilirim. Hiç kimseye şampiyonluk sözü vermedim. 'Şampiyon yaparız' dedim. Herkes görevini yapmalı. Birlik ve bereberlik içerisinde hareket edersek şampiyon oluruz" diye konuştu.
Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Teknik Direktör Metin Yıldız, "Takım içinde parasal soruna neden olacak ve diğer oyuncuların huzurunu kaçıracak hiçbir oyuncuyu kadromuza katmayacağız. Bütçemize uygun transferler yapacağız" dedi.
Yıldız, Malatyaspor'da en iyi şekilde çalışmak istediğini belirterek, "Görevi bırakmam gereken yerde bırakırım" diyerek sözlerini noktaladı.
Yer imleri