Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yýldýz, hiçbir zaman sihirbaz havasýna girmediðini belirterek, "Ama bu iþi doðru planladýðýmý iddia edebilirim" dedi
Teknik Direktör Metin Yýldýz, yardýmcýlarý Abdullah Güllü ve Adnan Esen ile birlikte kulüp idare binasýnda bir basýn toplantýsý düzenledi. Geçmiþteki baþarý ya da baþarýsýzlýðý kendilerinin kabullenmeyeceðini ifade eden Yýldýz, "Zor zamanlarda bana görev kýsmet oluyor. Parayý hiçbir zaman ön planda tutmadým. Hiçbir zaman sihirbaz havasýna girmedim. Ama bu iþi doðru planladýðýmý iddia edebilirim. Hiç kimseye þampiyonluk sözü vermedim. 'Þampiyon yaparýz' dedim. Herkes görevini yapmalý. Birlik ve bereberlik içerisinde hareket edersek þampiyon oluruz" diye konuþtu.
Transfer çalýþmalarý ile ilgili de bilgi veren Teknik Direktör Metin Yýldýz, "Takým içinde parasal soruna neden olacak ve diðer oyuncularýn huzurunu kaçýracak hiçbir oyuncuyu kadromuza katmayacaðýz. Bütçemize uygun transferler yapacaðýz" dedi.
Yýldýz, Malatyaspor'da en iyi þekilde çalýþmak istediðini belirterek, "Görevi býrakmam gereken yerde býrakýrým" diyerek sözlerini noktaladý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri