Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yenelim bitsin!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar agzımı hayra acmadıgım ıcınmı aceba am adamlar cıns oynuyo artı kısısel hatadan 2 gol yedık saglık olsun ne dıyelım ayaklarına saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaslar agzımı hayra acmadıgım ıcınmı aceba am adamlar cıns oynuyo artı kısısel hatadan 2 gol yedık saglık olsun ne dıyelım ayaklarına saglık
    yok kardeş...senin ağzını hayra açmaman değil mesele....bana göre her daim kötü bir kaleci olan ve kariyerinde çoğu zaman şansı ile ayakta kalan,bu sezon doğru düzgün maç oynamamış olan rüştü'yü kaleye koymak cinayetti...şu an en formda türk kaleci serdar...o niye tercih edilmez anlayamadım.. ..üstüne üstlük norveç maçı sonrası herkes beraberliğe sevinirken ben bu platformda fatih terim'e iyice giydirdim ve 'şans faktörüyle aldığımız beraberliğe sevinmeyelim.. .fatih hoca bu kafayla giderse b.hersek maçında duman oluruz' dedim....fatih terim bence taktik anlayış olarak yine yanlışlar içerisindeydi...bana göre fatih terim'in düşünceleri ve taktik anlayışı sorgulanmalı. ..acaba gelişen futbol anlayışında kendini yenilemiyormu yoksa birilerinin etkisinde kalıp 36 lık hakan şükürü ve 35 lik rüştüyü oynatmaya mecburmu bırakılıyor????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok kardeş...senin ağzını hayra açmaman değil mesele....bana göre her daim kötü bir kaleci olan ve kariyerinde çoğu zaman şansı ile ayakta kalan,bu sezon doğru düzgün maç oynamamış olan rüştü'yü kaleye koymak cinayetti...şu an en formda türk kaleci serdar...o niye tercih edilmez anlayamadım.. ..üstüne üstlük norveç maçı sonrası herkes beraberliğe sevinirken ben bu platformda fatih terim'e iyice giydirdim ve 'şans faktörüyle aldığımız beraberliğe sevinmeyelim.. .fatih hoca bu kafayla giderse b.hersek maçında duman oluruz' dedim....fatih terim bence taktik anlayış olarak yine yanlışlar içerisindeydi...bana göre fatih terim'in düşünceleri ve taktik anlayışı sorgulanmalı. ..acaba gelişen futbol anlayışında kendini yenilemiyormu yoksa birilerinin etkisinde kalıp 36 lık hakan şükürü ve 35 lik rüştüyü oynatmaya mecburmu bırakılıyor????
    valla kardesim burası türkiye nerde duzen varki milli takimda olacak bı kac mac duzgun gıttıkya ılle bı sorun cıkacaktı ve mac oncesı havada kokuyodu bı sorun olacagı o yuzden hıssettım ben ama ayaklarına saglık henuz kaybettıgımız bısey yok ılerkı gunlerde allah yardımcımız olsun :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı yalaka spor yazarları yarın bunları pas geçecek ve incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yazacaklar.yanlışları hepimiz bilip insanların yüzüne vurmalıyız.aksi taktirde hem bu yalaka yazarlar hemde fatih terim doğruları yapmak için faciaların gelmesini bekleyecekler. isterseniz şimdiden bi kehanette bulunayım...fatih terimi eğer yarın acımasız biçimde eleştirenler çıkmazsa bir sonraki maçta (sanırım b.hersek) epey bi duman oluruz...ondan sonra yine şampiyona sonunda baraj maçları oynarız,karşımızada isviçre falan çıkar....ne dersiniz bayaa iyi dimi??
    işte norveç maçı sonrası bunları yazmıştım...anlaşılan tüm milli takım yöneticileri kulağının üstüne yatmış...aferin size...bu ülke sizin gibi yeteneksizlerle gurur duyuyor....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri