REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Yenelim bitsin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rüştü'nün suçu yok defansı görmüyormusunuz her dakka top kaçırıyor..Rüştü zaten sakat çıkmış maça, durmadan geri pas yapıyor Servet..Bu Serveti ilk 11'e almak tamamen hataydı 2. golü adamlara ikram etti Muslumovic'i 2 kere kaçırdı..Adamlar sağ kanada öyle önlem almış ki top Hamit'e geldiği an 3 kişi başında bitiyor..Bizim Fatih Terim uyumaya devam etsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya 6 ay oynamamış kaleciyi kaleye alır. Herhalde yeniliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rüştü'nün suçu yok defansı görmüyormusunuz her dakka top kaçırıyor..Rüştü zaten sakat çıkmış maça, durmadan geri pas yapıyor Servet..Bu Serveti ilk 11'e almak tamamen hataydı 2. golü adamlara ikram etti Muslumovic'i 2 kere kaçırdı..Adamlar sağ kanada öyle önlem almış ki top Hamit'e geldiği an 3 kişi başında bitiyor..Bizim Fatih Terim uyumaya devam etsin..
    rüştünün teknik olarak 3. golde % 100 hatası var....diğer taraftada onu oynatmak onun suçu değil....tamamen f.terimin hatası...emekliliği gelmiş birine 'rüştü benim 1. kalecim' dersen adam ne oldum delisi olur...zaten kariyeri boyunca kötü bi kaleceydi...ne bulmuşlar onda anlamadım....servet hakkında yorum yapmıycam...onu shevchenkoya havale ediyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paniğe hiç gerek yok
    yavaş yavaş toparlarız merak etmeyin
    daha kaç maç var ve ikinci sıradayız
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paniğe hiç gerek yok
    yavaş yavaş toparlarız merak etmeyin
    daha kaç maç var ve ikinci sıradayız
    yok valla ağa...bu kafayla gidersek panik yapmaya gerek kalmadan dibi görürüz....acilen bişeyler yapılmalı....en öncelikli olarakta fatih terim'in kulağı çekilmelidir....son 2 maçın tek sorumlusu odur....yanlış oyuncuları sahaya biz sürmedik...bunun hesabını vermelidir...yok eğer 'ben f.terim'im...kimseye hesap vermem' tarzı kapris yaparsada başka birni bulsun getirsinler....abuk subuk kaprislerle inatlaşmalarla takımlar yönetilemez....

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri