REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Hastane mi??Muayenehane mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Hastane mi??Muayenehane mi?

eskiden çok kilolu olan arkadaşını epeyce incelmiş olarak gören adam şaşkınlıktan sormuş..'âbicim nooldu sana böyle'...'ohooo...birader yeni bi doktor buldum...adamın tavsiye ettiği ilaçları kullandım böyle süper oldum'...arkadaşı şaşkın 'yaw iyide kardeşim bu ilaçlar naapıyoki vücuda...bak öyle tehlikeli ilaçlardan falan olmasın sakın'...'yok yok...tehlikeli değil....yatmadan yarım saat önce içiyorsun...gece rüyanda cennet hurileriyle dolu bi adada sürekli onları kovalıyorsun..uyandığındada epeyce bi kan ter içinde kalmış oluyosun....hem spor yaparak yorulmamış oluyosun....ve gerçektende faydalı...'...arkadaşının aklına yatmış...'versene şu doktorun adını bana bende gideyim' demiş....yaklaşık 1 hafta sonra tekrar karşılaşmışlar....adamın arkadaşı 1 hafta içinde kilo vermiş fakat suratından düşen bin parça....adam sormuş ' nolldu birader bu ne surat'...arkadaşı cevaplamış...'yaw arkadaş...gittim doktora ,verdiği ilacıda tavsiye ettiği şekilde alıyorum...fakat gece rüyamda zenci herifler beni kovalıyo'...adam sormuş...'yaw sen nereye gittin??'...'adını verdiğin doktora gittim hastanede muayene oldum işte'...adam çözmüş olayı 'hah işte...yanlış yere gitmişin oolum...doktorun muayenehanesine gidecektin'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok İyiydi Ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen öyle bende gittim hastaneye bi şey olmadı özele gittim tedavim oldu üzücü bi durum ama böyle işliyor bu dümen!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

farkı fiyatı galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri