Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: astra,sirius,hotbırt,turksat sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra,sirius,hotbırt,turksat sorunu

arkadaşlar ben şu an 90 lık çanakla hotbırt ve sirıus'u aparatla alıyorum.benim size sorum şu :ben çanağı değiştirip 120 lik çanakla astra,sirius,hotbırt ve turksatı alabilirmiyim ben aydındayım ve burdaki uyducu arkadaşlara sorduğumda olmaz arasında çok derece farkı var diyorlar.ama bana da alır gibi geliyor.şimdi satılan hazır aparatlarla değilde kendi yapacağım bir aparatla astra ile türksatı alabilir miyim?olursa çanağı astraya mı ayarlamak lazım ve ikisinin arası kaç cm olmalı yardımlarınızı bekliyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektrikcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben şu an 90 lık çanakla hotbırt ve sirıus'u aparatla alıyorum.benim size sorum şu :ben çanağı değiştirip 120 lik çanakla astra,sirius,hotbırt ve turksatı alabilirmiyim ben aydındayım ve burdaki uyducu arkadaşlara sorduğumda olmaz arasında çok derece farkı var diyorlar.ama bana da alır gibi geliyor.şimdi satılan hazır aparatlarla değilde kendi yapacağım bir aparatla astra ile türksatı alabilir miyim?olursa çanağı astraya mı ayarlamak lazım ve ikisinin arası kaç cm olmalı yardımlarınızı bekliyorum.
    alabilirsin ama bunun için özel aparat kullanman lazım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradaki antenle çok daha fazlasını yapabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alabilirsin ama bunun için özel aparat kullanman lazım
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradaki antenle çok daha fazlasını yapabilirsin
    kardeş toradıl 90 ızaten biliyorum da aparatı kendim yapmak istiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri