Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Stepanov, Kartal olmak istiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Stepanov, Kartal olmak istiyor

Trabzonspor’dan ayrýlma kararý alan Milan Stepanov’un menaceri aracýlýðý ile Beþiktaþ’a haber yolladýðý bildirildi.
    11.06.2007

Trabzonspor’dan ayrýlma kararý alan Milan Stepanov’un menaceri aracýlýðý ile Beþiktaþ’a haber yolladýðý bildirildi. Karadeniz temsilcisiyle sözleþmesi devam eden baþarýlý savunma oyuncusunun, “Takas ile bonservis sorununu aþabileceðimizi düþünüyorum. Zaten ben Beþiktaþ’ta oynamaya çok sýcak bakýyorum” dediði öðrenildi. Kara Kartal’ýn devre arasýnda da talip olup, ‘Sezon sonu görüþelim’ yanýtýný aldýðý Stepanov için son kararý teknik heyet verecek. Özellikle ligin ikinci yarýsýnda geçirdiði sakatlýklar sonrasýnda formasýný kaptýran Sýrp yýldýz, kulübeye demir atmýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

devre arasýnda talip olunan oyuncu stepanov deðil,deportivolu fabriccio coloccini'ydi...beþiktaþ yabancý kontenjanýný trabzonspor'daki fayda oraný bile tartýþýlan bi oyuncu için kullanmayacaktýr....menejeri aracýlýðýyla haber göndermiþmi tam bilmiyorum ama beyhude bir çaba sarfetmiþ.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

stephanov u býr aralar avrupadan bý takým ýstýyordu galýba sondumu atesý aceba sýmdý kendý haber yolluyo:49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri