![]()
Teklifte bulundular
Yeni sezonda þampiyonluðu hedefleyen Beþiktaþ, teknik direktörlük görevini Ertuðrul Saðlam’a teslim etmiþ, yerli ve yabancý transferde de önemli isimlerle ilgilenip iddiasýný kanýtlamýþtý. Daha önce Sporting Lizbon’dan Rodrigo Tello ve Ankaraspor’dan Hakan Arýkan’ý resmen renklerine baðlayan Siyah-Beyazlýlar, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal için Kayserispor’un kapýsýný çaldý.
‘Eðer izin verirseniz’
Eski baþkaný Recep Mamur’u telefonla arayan Kara Kartal’ýn çiçeði burnunda teknik direktörü Ertuðrul Saðlam, “Baþkaným, yerli bir hoca olarak Beþiktaþ’ta baþarýlý olmayý çok istiyorum. Türk futbolunun geliþmesi açýsýndan sizin de desteðinizi bekliyorum. Eðer izin verirseniz, eski öðrencilerim Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal’ý da takýmýmda görmek isterim. Ýstediðiniz bonservis ücretini vermeye hazýrýz” ifadesini kullandý.
Yönetim istemiyor ama
Kayseri Baþkaný Mamur ise, “Teklifiniz için teþekkür ederiz. Beþiktaþ daha önce de iki futbolcumuz için öneride bulunmuþtu. Ancak o zaman takýmýn baþýndaydýnýz ve ‘Mehmet ile Gökhan giderse, görevi býrakýrým’ demiþtiniz. Yeni bir stat yapýyoruz, hedeflerimiz çok büyük. Yönetim kurulumuz, Gökhan ve Mehmet gibi iki futbolcuyu kaybetmek istemiyor. Ancak yeni teknik direktörümüzle görüþüp, onun da fikrini alacaðýz ve size yanýt vereceðiz” dedi.
Topuz uçakta imzalamýþtý!
Süper Lig’in son maçýnda Kayserispor, Beþiktaþ’ý 3-0 yendikten sonra ev sahibi ekibin iki yýldýzý Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz, Ýstanbul’a Siyah-Beyazlý kafileyle birlikte dönmüþtü. Uçakta Mustafa Doðan’ýn doðum günü kutlanýrken, eðlenceli ortama Gökhan ve Mehmet de ayak uydurmuþtu. Daha sonra yönetici Mario Berk, boþ bir kaðýda sözleþme örneðini yazmýþ ve Mehmet Topuz’a imzayý attýrmýþtý. Futbol Þube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot da “Yönetim Kurulu’nun haberi olmadan yapýlan bu sözleþmenin anlamý yok” diyerek espri yapmýþtý. Fenerbahçe ve Galatasaray’ýn da takibinde olan iki futbolcuya Rusya’dan da teklifler geliyor.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri