Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: kahramanmaraş tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kahramanmaraş tv

KahramanmaraŞ Tv

arkadaşlar geçenlerde maraş radyosunda reklamlarda duymuştum maraş tvde çalışacak eleman aranıyor. dün ise maraş çarşısında afişlerle kahramanmaraş tv yayında reklamı dalgalanıyordu. tlf ederek kahramanmaraş tv hakkında az önce bilgi aldım. şu an test yayındalarmış. 15 gün sonra uydu yayınındalarmış. bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. sizde daha fazla bilgi almakisterseniz tlf 0344 225 22 50 wep sitelerinden bişey anlamadım ama yinede yazıyorum Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SAYGILARIMLA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAHRAMANMARAŞ TV HAZİRAN 20'DE TÜRKSAT'TA YAYINDA...
    TELEFON : 0344 225 22 50
    SİTE : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (şu an yapım aşamasında)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı oLsun K.MaRaŞ'ımıza...MemLeketim bea

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun K.Maraş'ımıza.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKSU TV.Kahramanmraş tv olarak açılmasını beklediğimiz k.maraşın tv si aksu tv adıyla perşembe akşamı türksatta yayında. Kanal yetkilelri büyük ihtimal perşembe yayında olacaklarını aksi durumda ise pazartersi günü kesinlikle yayında olacaklarını söylediler. Detaylı bilgi : 03442252250

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz maraşlılar için büyük bir sevinç kaynağı olacak allah açanlardan razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı poolsoft Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz maraşlılar için büyük bir sevinç kaynağı olacak allah açanlardan razı olsun
    Ewet kardeş ...Maraş'ımıza hayırlı uğurlu olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri