REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: ttnetten yeni kampanya adsl 14,99 ytl

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke bir altarnatifi olsa hemen kapatıracam ama muhakak eski üyelerinede indirim yapmak zorunda tüketici dernekleri ne yapıyor ben onu bilmiyourm olur olmadık yerde ortaya cıkan dernekler malesef bu gibi onemli tüketici konularında cıtları cıkmıyor verseya mahkemeye ben versem ne olacak haksız adaletsiz bir durum var biz odeyelim 30 ytl yeni üyelerine kıyak gecsin olmaz birinin bu duruma müdahale etmesi lazım bakalım kim edecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet sözleşmesini okuycam.ona göre davranacam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar devamlı 14 ytl den bahsetmiyorlarki

TTNet ADSL'e 24 ay abone olun, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL ödeyin

24 ay dan önce obaneleiğiniz iptal ederseniz aradaki tüm farkı moden parasını bedava olan ay paralarını alıyorlar

ben smileadsl den abone oldum kampanya zamanı hesap aynı
    2 ay bedava ( 29*2 = 58 )
    bağlantı ücreti 29 ytl
    kablosuz modem philips en az 100 ytl desek 187 ytl avantadayım ama bu firmalar bunların hesabını yapıyorlar arkadaşlar
    Konu yalcinticaret tarafından (05-06-2007 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar devamlı 14 ytl den bahsetmiyorlarki

TTNet ADSL'e 24 ay abone olun, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL ödeyin

24 ay dan önce obaneleiğiniz iptal ederseniz aradaki tüm farkı moden parasını bedava olan ay paralarını alıyorlar

ben smileadsl den abone oldum kampanya zamanı hesap aynı
    2 ay bedava ( 29*2 = 58 )
    bağlantı ücreti 29 ytl
    kablosuz modem philips en az 100 ytl desek 187 ytl avantadayım ama bu firmalar bunların hesabını yapıyorlar arkadaşlar
    Telefon üçreti hiç kullanmasan dahi 17 ytl adsl üçreti 29 ytl :46 ytl :46: çok alıyorlar bence en azından telefon zorunlu olmasa bir yolu var

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri