REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Goldmaster 9400 VCI Topfield 59000 CI Dönüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
    Cihazın şu an sadece 9400VCI dan TF 5900CI ya dönüşüm dosyası bulunmaktadır.TF 5900CI dan GM 9400VCI dönüşüm dosyası şu an yoktur.Geldigi zaman bu dosyalarıda forumda yayınlarız.Dönüşüm dosyası atınca TF 5900 CI makinanın 9400VCI farkı uydu üzerinden yazılımı kendi yüklüyor.
    Açıklamalarınız ve eskiye dönüşüm dosyası için tşkler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Radakoglu Nickli Üyeden Alıntı
    YÜkleme yapan arkadaşlar yazdığı yazılardan alıntı
    sadece 2 ci dosyayı yukleyın yeterlı ben 3 makınada denedım normal çalışıyor guncelleme yazısı kaybolmuyor yenı yazılım varsa yenı yazılım yok dıye uyarı verıyor eskı yazılım varsa yukluyor ayrıca denedıgım makınlarda guncelleme yazısı kaybolmuyor.
    yani tf 59000 ne dönüşürken 2. dosya yeterli galiba normal laoder tr. ile yükleme oluyor mu yoksa buradaki laoderle mi yüklenmesi gerekiyor saygılar
    Konu engin67 tarafından (20-01-2006 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin67 Nickli Üyeden Alıntı
    yani tf 59000 ne dönüşürken 2. dosya yeterli galiba normal laoder tr. ile yükleme oluyor mu yoksa buradaki laoderle mi yüklenmesi gerekiyor saygılar
    Dosyanını içerisinde yükleme loderi mevcut.Yükleme loderi ile ikinci dosyayı yüklemen yeterli .

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydudan güncelleme yapıyor biss keylerde var ama basket kanalını açmıyor bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dünya Nickli Üyeden Alıntı
    uydudan güncelleme yapıyor biss keylerde var ama basket kanalını açmıyor bilginize.
    Tüm şifreleme sistemlerinin aktif olması için kumanda üzerindeki menu tuşuna basınız ardından menuden sistem ayarlarının üzerine gidiniz ve kumanda üzerindeki tuşları kullanarak "999" basınız: bu işlemleri yapmazsanız,cihaz hiç bir şifreli kanalı açmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben 9700 cim cihazıma attım ve gayetde güzel oldu. uydudanda güncelleme yaptı yalnız güncelleme yaptıktan sonra uydudan güncelleme menüsü kayboldu ekrandan. acaba bu yeni yazılımda bu menünün kaldırılmış olmasındanmı kaynaklanıyor. çünkü uydudan güncelleme menüsü daha önce 9700 cimde vardı ama 29.11.2005 yazılımını attıktan sonra kaybolmuştu. şimdide 03.01.2006 yazılımını uydudan güncelledim ve uydudan güncelleme menüsü yine kayboldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eflatun Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar ben 9700 cim cihazıma attım ve gayetde güzel oldu. uydudanda güncelleme yaptı yalnız güncelleme yaptıktan sonra uydudan güncelleme menüsü kayboldu ekrandan. acaba bu yeni yazılımda bu menünün kaldırılmış olmasındanmı kaynaklanıyor. çünkü uydudan güncelleme menüsü daha önce 9700 cimde vardı ama 29.11.2005 yazılımını attıktan sonra kaybolmuştu. şimdide 03.01.2006 yazılımını uydudan güncelledim ve uydudan güncelleme menüsü yine kayboldu.
    Cihazına sadece 2 dosyayı yükle uydudan güncelleme bölümü kaybolmaz.
    yazılımı yükledikden sonra reset at.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri