REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ss2 İle Sİrİus Ve Ya Astra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ss2 İle Sİrİus Ve Ya Astra

arkadaşlar size bir sorum olacaktı yeni ss 2kartı aldım.normal kanalları izleyebiliyorum ama sirius taki HUSTLER tv yi izliyemiyorum.hustler tv yi arama yaptığımda pb ve pg olarak buldum bunu açamadım.hustler tv yi nasıl izleyebilirim?bu size ana sorumdu.ayrıyetten ss2 ile multivizyonları ve de astra daki taqulaları nasıl izleyebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz şifreli kanlalrı izleyemiyosunuz sonuç olarak dediklerimi aynen uygulayın sizde artık izleyebileceksiniz
    1-c\programfiles\progdvb kalsörüne gelin
    2-plugins klasörünü silin
    3- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu dosyayı indirin
    4-dosyayı zipten çıkarın ve c\programfiles\progdvb kalsörüne yapıştırın
    5- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu dosyayı indirin zipten çıkartın plugins kalsörünüğn içine yapıştırın multıvizyon kanalları için ushıa tv de bekleyin ushıa tv açılınca multileri izleyebilirsiniz

sisiteminizde hangi progdvb kurulu eğer powerınstall 7.7.2 yüklü değilse verdiğim linkteki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konuya girerek indirin ve sisteminize kurun vede üstteki dediklerimi yapın kolay gelsin..

sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler inşallah açarım deniyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

açılır merak etmeyin ben o dediklerim sayesinde izliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosyayı indirdim de zipten nasıl çkarıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım zipli dosyaya sağ tıkla dosyaları çıkartte çıkartcaktır bu kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş dosya bana rar lı geldi üstünde de powerpoint ın şekli var senin dediğin gibi yapıyorum bilgisayar rar biçimini okuyamaz diyor şimdi ne yapayım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğin gibi sağ tıklayıp göster dediğimde powerpoint pulings full ok rar biçimini okuyamaz diyor ne yapayım kardeş yardım eder misin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sende winrar yada winzip yüklü değilmi yüklü değilse forumda vardır proğramı yükle bilgisayara dosyanın üzerindeyken sağ tıkla dosyaları çıkarta tılla sonra tamam de dosyalar çıkacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SkyStar 2 kartım var Sirius taki yayınları izleye bilirmiyim? Normalde Türksat + Hotbird kullanıyorum.
    Hotbird' te Multileri zaten izliyorum Siriusu denesemmi yoksa astra falanmı tavsiye edersiniz SkyStar 2 için?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri