Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Tatlıses Genç Parti'den aday

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tatlıses Genç Parti'den aday

İbrahim Tatlıses, 22 Temmuz’da yapılacak genel seçimlere Genç Parti listesinden girdi Tatlıses daha önce avukatı aracılığı ile bağımsız aday olmak için Şanlıurfa İl Seçim Kurulu’na başvuruda bulunmuştu.

Şanlıurfalı olan ve daha önce de seçimlere bağımsız aday olarak katılacağını açıklayan İbrahim Tatlıses, avukatı aracılığı ile geçen hafta adaylık başvurusu yaptı.
    Ancak Tatlıses bugün Genç Parti Lideri Cem Uzan ile bir araya geldikten sonra karar değiştirdi. Tatlıses İstanbul 3'üncü Bölge birinci sıra adayı olarak seçimlere katılacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonrada malum partiye geçer heralde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sonrada malum partiye geçer heralde
    yok...o haltı yiyemez...ama bence hata yaptı....bağımsız girseydi seçilirdi ama şimdi çok zor...hoş o adamı tv de görmeye dayanamıyorum...mecliste olursa artık allahın kulu benim çenemi tutamaz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İçten içe destek vermediğini ne biliyorsun.Doğu ve güney doğuya sefer yapan bütün otobüs firmalarının bir veya daha çok otobüsünü yaktılar veya yolunu çevirdiler.Bir tane tatlıses turizm'e ait otobüse bir şey oldumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İçten içe destek vermediğini ne biliyorsun.Doğu ve güney doğuya sefer yapan bütün otobüs firmalarının bir veya daha çok otobüsünü yaktılar veya yolunu çevirdiler.Bir tane tatlıses turizm'e ait otobüse bir şey oldumu
    allah allah...ben farklı bişeymi söyledim farkında olmadan....içinden öyle olsa bile aleniyette böyle bi hareket yapamaz....sırf geçmişteki yaşanan olaylardan çekindiği için ş.urfadan aday olmadı...kalkıpta malum partiyemi katılacak....inşallah seçilemez...sevmediğim biri zaten...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri