Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Müjde Uydudan Güncelleme....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gm de cihazların numaraları büyüyor pekçok özellik değişmiyor, bu da bir satış tekniği sonuçta istemeyen almaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Blackwolf54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 9400 vcı var ama uydudan güncelleme die bi bölüm yok ne yapmam lazım???
    arkadaşım 9400 vcı'yı 59000'e dönüştüren proğram var cihazını dönüştür güncelleme yapar.ben dönüştürdüm güncelleme yapıyor.
    NOT:güncelleme yaptıktan sonra *** bölümüne giremiyorsun uydudan güncelleme satırını iptal ediyor.yani bir sefere mahsus güncelleme yapıyor başka yok.herkesin bilgisine.
    Konu apache33 tarafından (23-11-2006 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydudan güncelleme butonu kaybolanlar...

Bende Topfield fta 59000 cihaz vardı uydudan güncelleme yaptım,menüdeki uydudan güncelleme butonu kayboldu.Garanti kağıdıyla Ayyıldız Elektronik firmasına gönderdim,halletti gönderdiler şimdi öyle bir sotunum kalmadı.Üstelik kargo gidiş geliş dahil herşeyi ücretsiz yaptılar.Teşekkürler Ayyıldız Elektronik,bence sizde 1 hafta sabredin ve öyle yapın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu güncellemeyi her hafta veriyormu?Bilen varmı...Yada kaç günde bir veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu eski oldugu için kapanmıştır..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri