REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: cihaz sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart cihaz sorunu

Arkadaşlar son yazılımı yüklediğimden beri cihaz her akşam 1 veya 2 kez kendi kendine kapanmaya başladı.Aynı durumla karşılaşan varmı.acaba yazılımdanmı yoksa başka bir sebebte olabilirmi.Ayrıca daha önce orta tuşa bastığımda kanal menüsü aynı saniyede ekranda belirirken yazılımdan bu yana tuşa basıyorum aynı orantılı zamanda çıkmıyor.1-2 saniye geçikiyor.Ustalar yardım.
    TEŞEKKÜRLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Orginal yazılım atın attıktan sonra reset atın sonra emulu yazılımı yukleyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler.Akşama evde bir deneyim.Çünkü cevabın çok net umarım düzelir.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili kosavalı,
    forumda orjinal yazılımı bulamadım ama.bir yardımcı olurmusun.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emusuz yazılımları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden indirebilirsin..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım aradığın yazılım bu linkte.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kolay gelsin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emusuz yazılımları Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden indirebilirsin..
    yok yok yok dostum biryerde orjinal yazılımı bulamadım kaç gündür deli olucam.foruma koyabilir yada tam bir adres verebilirmisiniz.Lütfen teşekkürler..Birde laptopla tüm ayarları yaptım yazılım yüklerken geri sayıyor yükleme tam bitecek e-3 hatası veriyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cıhazın modeli ne bunu belirtirmisin. birde goldmasterin kendi sitesinde ürünler kısmından uydu cihazlarına gir orda cihazı seç cihazın modeline tıkla aşağıda dosya bölümünde yazılımı göreceksin sitelerini yenilemişler daha önceden yazılımlar sadece bir guruptu şimdi cihazların kullanım klavuzlşarı teknik özellikleri vesayre dosyaları cihazın tanıtımında vir araya koymuşlar.
    Konu Volkan tarafından (28-03-2008 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cıhazın modeli ne bunu belirtirmisin. birde goldmasterin kendi sitesinde ürünler kısmından uydu cihazlarına gir orda cihazı seç cihazın modeline tıkla aşağıda dosya bölümünde yazılımı göreceksin sitelerini yenilemişler daha önceden yazılımlar sadece bir guruptu şimdi cihazların kullanım klavuzlşarı teknik özellikleri vesayre dosyaları cihazın tanıtımında vir araya koymuşlar.
    teşekkürler Volkan.Cihaz markasını imzamda olduğu için girmemiştim özür olsun.9700 cim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri