arkadaşlar bu netronlarda bir karışıklık var galiba.bu cihazların gercek ürticisi kim gercek ismi ne.ben netron 9000 kullanıyorum. chazın üzerinde sadece netron 9000 yazıyor smt falan yazmıyor.Dante2 arkadaşın yazdıgı özellikler aynen geçerli kanal geçişleri çok hızlı.cıhaz kapalı konumda iken uyduya yeni gelen kanalları kendisi bulup yüklüyor.denemek için radyo kanallarını sildim hepsini geri yükledi.yaklaşık ayda bir uydudan yazılım yüklüyor.ancak çözdüğü şifreli kanallar sadece birkaç gün açık kaldı.enönemli özelliğide sequel uydu cihazının 5000 modelinin aynısı.yazılımıda ofirmanın yazılımı.benim kafam iyice karıştı.bu cihazı 225 ytl ye aldım. aynı zamanda goldmaster20400 kullanıyorum. bu cihaz goldmasterden daha hızlı goldmaster yazılım çıkartmayı unuttu durmadan model çıkarıyor.
Ben de Herz 20900 modeli olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum...
İnternette SmartBox 301 olarak karşılığını öğrendim ve Smartbox 301Fta yazılımını yükledim.
kanal geçişleri çok hızlı.
kanal silmesi çok kolay ve hızlı,
şifreli kanalları da çabuk açıyor, ancak nedendir yazılım güncellemesi zor bulunuyor.
Belki görmediğim vardır ama şu ana kadar gördüğüm en hızlı cihaz...
Son iki gündür daha öce çözülen kanallar çözülmüyor...
Dantexx2 arkadaşımın verdiği 10,3,2008 yazılımı indirip yükleyeceğim. İnşallah şifreli kanallar açılır.
Bu cihaz yazılımı için emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
Ben yükledim...18-4-2008 tarihli yazılım...
daha önce açılmayan kanalların hepsi açıldı...sade polsatı deneyemedim...
dante002 ye ve emeği geçen herkese teşekkürler...
Netron 6000-Smartbox 301 BİSS *** GİRME
BİSS *** BÖLÜMÜNDEN İLAVE OLARAK ***LER ŞU ŞEKİLDE GİRİLECEK
001FFF---2A--100000000000000 OK..
Arkadaşlar. premiere hangi kanalları kapsar? yoksa kendisi bir kanalmı?
teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri