Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yeni sezonda transferde genel politikalarının Türkiye'de ve yurtdışında genç futbolculara önem vermek olduğunu söyledi.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, takımda gençleştirme operasyonu yapacaklarını belirtti.
Polat, ''Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, futbolcuların aldıkları transfer ücretlerinden tutun da diğer tüm özellikleri içeren raporları aldı. Bu raporların üzerinde çalışacak, ondan sonra bizi bilgilendirecek. Biz de ona göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Ama genel politikamız, hem Türkiye'de hem de yurtdışındaki genç futbolculara önem vermek olacaktır. Gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden eski noktasına getireceğiz'' diye konuştu.
Polat, Feldkamp'ın yönetimi böldüğü şeklindeki söylentiler ilgili olarak, ''15 kişilik yönetim kurulunda 15 kişinin aynı görüşte olması mümkün değil. Zaten hepimiz aynı fikirde olsak, 1 kişi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına işleri yapsa yeterli. Farklı düşüncelerin olması son derece normal. Farklı düşünceler var ama yönetimin bölünmesi diye birşey söz konusu değil'' şeklinde konuştu.
"FELDKAMP BİZE HOCA YETİŞTİRECEK"
Adnan Polat, deneyimli teknik direktör Feldkamp'ın sarı-kırmızılı kulübe teknik direktör ve antrenör yetiştireceğini söyledi.
Polat, ''Feldkamp'ın bize antrenör yetiştirmesini istiyoruz. Altyapımızda 15 hoca var. Alt yapıdan nasıl futbolcu çıkarıyorsak, hoca da çıkarmamız lazım. Bunu da dünyada en iyi yapacak 3-4 antrenörden biridir Feldkamp" dedi.
Polat, Feldkamp'ın yaşlı olmasını eleştirenlerle ilgili, "Herkes peşine takılıyor, ama hoca çıkıp futbol oynamayacak. Futbolcu oynayacak. Planını programını yapsın, stratejiyi belirlesin, taktiği versin. Ben daha hiçbir hocanın antrenmanda takımla birlikte koştuğunu görmedim. Onlar nezaret ederler sadece. Ben bu işin her türlü sorumluluğunu alacağımı zaten açıkladım'' diye konuştu.
Galatasaray'ın gündeminde birkaç yeni transfer olduğunu da hatırlatan Polat, bunun için çalıştıklarını kaydetti.
Polat, kendisinin ''Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alamaz, ancak formasını alır'' biçiminde bir açıklaması olmadığını, bu konuyu kimi basın organlarının yazdığını, diğer basın kuruluşlarının da inandığını, bu tip beyanatının olmadığını bildirdi.
.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
Yer imleri