Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Karl Heinz Feldkamp,düzenlediði basýn toplantýsýnda tüm merak edilenleri cevapladý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Karl Heinz Feldkamp,düzenlediði basýn toplantýsýnda tüm merak edilenleri cevapladý

"Eleþtiriler rahatsýz etmez"

Karl Heinz Feldkamp,düzenlediði basýn toplantýsýnda tüm merak edilenleri cevapladý

Galatasaray Kulübü Baþkaný Özhan Canaydýn, Erik Gerets'den boþalan teknik direktörlük görevine Alman çalýþtýrýcý Karl Heinz Feldkamp'ýn getirildiðini açýklamasýnýn ardýndan, bugün Akmet Akçan ve Futbol Þubesi Sorumlusu Adnan Sezgin ile Florya Metin Oktay Tesislerinde bir basýn toplantýsý düzenledi. Galatasaray'da Erik Gerets'in görevinden ayrýlmasýndan sonra 3 yýllýðýna takýmýn baþýna getirilen Karl Heinz Feldkamp, Metin Oktay Tesisleri'nde basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlýyor. Feldkamp þunlarý söyledi:

"Biz yönetim kurulumuzla yaptýðýmýz toplantýyla beraber Galatasaray'ýn geleceðini planladýk, çok olumlu izlenimlerle bu toplantýdan ayrýldýk. Bugün burda çok daha iyi bir ortamda ve çok fazla sayýda basýn mensubu arkadaþla beraberiz, bu bulduðumuz iyi ortamý sahada da iyi oyunla pekiþtirirsek gelecekle ilgili hiçbir kuþkum olmaz.

"ÝLÝÞKÝMÝZÝN TEMELÝ SAYGI OLACAK"

Birbirimize karþý saygýlý davranmamýz iliþkimizin temelini oluþturacak. Benim size açýk teklifim aramýzda açýk ve dürüst bir iliþkimiz olsun. Gelecekle ilgili benim de düþüncelerim var, o düþüncelerden biri Florya'ya biraz daha yaþam getirmek lazým, bu nedenle antrenmanlarda seyircilerimizin ve basýn mensuplarýnýn olmasý burayý daha da canlandýracaktýr."

"AHMET AKÇAN YARDIMCIM OLACAK"

Takýmda Ahmet Hoca antrenör olarak çalýþacak, Burak Dilmen hem çevirilerde yardýmcý olacak hem de kondisyon çalýþmalarýyla ilgili görevler üstlenecek. Nezihi Hoca'da Galatasaray kulübünde kaleci antrenörü olarak görev yapýyordu, Nezihi Hoca'ya bu görevinden daha fazla görevler vereceðim, yeri geldiðinde takýmý çalýþtýrmasý içinde yetkiler vereceðim. Þu an Galatasaray'da görev yapan 15 teknik adam var.

"FUTBOLDAN HÝÇ KOPMADIM"

Futbolu çok seviyorum, futbolun çevresinde olan herkesi çok seviyorum, futboldan uzak kaldýðým sürede de hep futbolun içindeydim. Bu sürede çok sayýda taktik ve saha diziliþleri izledim ama aktif görev almadým. Milli Takýmý ve Türk futbolunu yakýndan takip ettim. Bu takibim yalnýzca Zaman Gazetesi'ndeki görevimlede baðlý kalmadý. Size çok açýk söyleyeceðim, 1999 yýlýnda kýsa bir ara verdim, bunun nedeni; kamuoyunun önünde olan bir hoca için ona yapýlan bazý tavsiyeler çok kolay olmayabilir, o dönemde bana motoru biraz daha yavaþlatmam yönünde tavsiyelerde bulunuldu, bu benim için hiç kolay deðildi. O dönemde bana bu tavsiyelerde bulunan insanlar, o dönemde yapmamamý söylediði görevleri artýk üstlenebileceðimi söylüyorlar. Ýçimdeki heyecaný ve ateþi hissediyorum, futbolcularla bu ateþimiz karþýlýklý olmalýdýr.

"TÝPÝK BÝR TÜRK DÜÞÜNCESÝ"

Yaþýmla ilgili konuþmalar, tipik Türk düþüncesi. 74 yaþýný kutlayamayan bir çok insan var, þu an 73 yaþýndayým ama inþallah 74. yaþ günümü birlikte kutlarýz. Yönetimde gelmemin ardýndan karýþýklýk olduðu yönünde bir bilgim yok. Dünki toplantýnýn en güzel tarafý çok güzel ve açýk bir toplantý olmasýydý. Yönetim çok doðru bir þekilde içinde bulunduðumuz durumu deðerlendirdi taki F.Bahçe maçýndaki olaylara kadar.

Bir toplulukta (yönetimde) 15 kiþi varsa ve bu kiþilerin 9'u dün toplantýdaysa bu kabul gördüðüm anlamý taþýr. Taraftarý kazanmak konusuna gelince, maçlarý kazanýp takým puan cetvelinde üst sýrada olunca onlarýn isteðini de yerine getirmiþ oluruz."

"KALECÝ ALMAYACAÐIZ"

Hakan ile ilgili sorular üzerine Feldkamp þu yanýtý verdi: "Kim tartýþýyor Hakan'ý? Hakan Milli Takým'ýn santraforu ne söylememi bekliyorsunuz." Hakan'ý yeni sezonda düþünüyor musunuz sorusuna ise Feldkamp gülerek yanýt verdi. Alman teknik adam takýmda göndermeyi düþündüðünüz isim var mý sorusuna evet var yanýtýný verdi.

Feldkamp sözlerine þöyle devam etti:

"Transferle ve takýmla ilgili bu toplantýda bana soru sormamanýz konusunda rica ediyorum. Transferle ilgili isim vermek istemiyorum. Üç kalecimiz var kaleci almayacaðýz, yine de Nezihi Hoca ile görüþeceðiz. Nezihi Hoca kaleciye ihtiyacýmýz var derse o zaman kaleci aramaya baþlarýz.

"TÜM TAKIMLARI YAKINDAN TAKÝP ETTÝM"

Sadece Galatasaray'ý deðil tüm Türk takýmlarýný yakýndan takip ettim. Ýyi antrenörler ne zaman gideceklerine kendileri karar verir. Bu ayrýlýklar hep baþarýlý ayrýlýklar olur.

Galatasaray'ýn sahasýnýn kapatýlacak olmasý bizim için ayrý bir yük. Bu cezanýn ne kadar olacaðýný henüz bilmiyorum. Çýkacak karara göre antrenman programýmýzý ona göre ayarlayacaðýz. Üç maç ceza alýrsak, içeriye kimseyi almadan, iki üç görevliyle antrenmanlarý sürdürürürüz. Milli Takýmýn maçlarýný da hepimiz gördük, seyircisiz maçlar tek kelimeyle felakettir.

Kalli, son 4 yýlýn 3'ünde Fenerbahçe þampiyon oldu, G.Saray'ýn baþýndaki teknik adamlar bunun nedeni olarak istedikleri oyuncularýn alýnmamasýný gösterdiler, sorusuna þu yanýtý verdi:

"O konuda hoca F.Bahçe'nin maddi durumu daha iyi sebebini ortaya atýyorsa, o hoca mukavele imzalarken uyumuþ anlamýna gelir. Dünki toplantýda bana takýmýn içindeki durum çok net anlatýldý, eðer dün anlatýlanlar hoþuma gitmeseydi þu an burda oturmazdým.

Takýmýn ve sizlerin idmana baþlama günü 27 Haziran. Antrenman 11 civarýnda baþlar, 7 temmuza kadar Florya'da çalýþacaðýz, 7'sinde Ýsviçre'ye uçacaðýz. Sonra bir turnuvaya katýlacaðýz 10-12'sinde maçlarýmýz var. 10'unda Anderlecht ile oynayacaðýz. Ýsviçre'den 13'ünde Almanya'ya geçeceðiz, orda da Bochum ve Köln ile oynayacaðýmýz kesinleþen iki maçýmýz var. 23 Temmuz'da geri döneceðiz. 23 Temmuz'dan sonra lig baþlangýcýna kadar çalýþmalarýmýza Ýstanbul'da devam edeceðiz."

Kaynak: Webaslan.com

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umarým glatasaray ýcýn hayýrlý olur býze neler verecek zamanla gorecez ama bu kadroda baya bý temýzlýk yapýlmasý lazým buna ýnanýyorum yoksa sokukler sýrýtýr sureklý hadý hayýrlýsý bakalýým bekleyýp gorelým:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar gs liyim gs seviyorum 73 yasindaki adamdan bize hayir gelmez yinede basarilar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri