Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: "Ergün ayrılıyor"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dur bakalım feldkamp kaç gün dayanacak bu kaynayan kazanın içinde...yönetim kurulunun yarısının istifası cebinde....özhan başkan, adnan polat'ın kellesini alıp feldkampı sepetleyip,istifa etmeye hazırlanan yöneticilerin istediği ersun yanalı getirirse hem koltuğunu kurtarır hemde isyan biter....ancak tersi olursa iş tam anlamıyla iç savaşa dönecek ve koskoca galatasaraya yazık olacak....işin sonu kayyuma kadar gider....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dur bakalım feldkamp kaç gün dayanacak bu kaynayan kazanın içinde...yönetim kurulunun yarısının istifası cebinde....özhan başkan, adnan polat'ın kellesini alıp feldkampı sepetleyip,istifa etmeye hazırlanan yöneticilerin istediği ersun yanalı getirirse hem koltuğunu kurtarır hemde isyan biter....ancak tersi olursa iş tam anlamıyla iç savaşa dönecek ve koskoca galatasaraya yazık olacak....işin sonu kayyuma kadar gider....selametle
    istifalaR başladı....arkasıda gelecek...yazık oluyo koca camiaya...bence 73 yaşındaki birinde ısrar etmek yanlış....geretsin arkasından ayak oyunu yapanlar feldkamp'ı topaç gibi çevirirler...ve bu özhan canaydın'ın en büyük hatası olarak tarihe geçer....inadı bıraksın feldkampı göndersin....ben dışardan biri olmama rağmen koca bi kulübün bu halde olmasına üzülüyorum...çünkü g.saray hala daha türkiyenin futbol markası.....aklı başında birileri artık canaydına dur demeli....:46: :46:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri