Galatasaray Futbol Þube Sorumlusu Adnan Sezgin, sarý-kýrmýzýlý takýmýn transferleriyle ilgili açýklamalarda bulundu. Sarý kýrmýzýlý takýmýn yeni teknik direktörü Feldkamp'ýn basýn toplantýsýndan sonra açýklama yapan Sezgin, iki gurbetçi futbolcu ile sözleþme imzaladýklarýný belirterek, þöyle konuþtu: "Essen'de oynayan Barýþ ve Serkan ile sözleþme imzaladýk.
Hocamýz da onlarý biliyordu aslýnda bu imzayý daha önce attýk ama açýklamayý bugüne býraktýk. Sözleþmesindeki tarih nedeniyle böyle bir yol izledik. Gerek yerli gerek yabancý transferlerinde sona yaklaþtýk ama lütfen isim sormayýn bitince size isimleri açýklayacaðým. Mondragon ile çok iyi bir þekilde, karþýlýklý teþekkür ederek yollarýmýzý ayýrdýk. Bunun dýþýnda hemen hemen tüm futbolcular ile sözleþmelerimiz devam etse de görüþmelerimiz olacak. Takýmda kalanlar olduðu kadar ayrýlanlar da olacaktýr." Adnan Sezgin, Ergün'ün Galatasaray'dan ayrýlacaðýný ifade ederek, "Ergün ile görüþtüm, uzun yýllar Galatasaray'a hizmet etmiþ bir arkadaþýmýz.
Galatasaray'ýn en baþarýlý yýllarýnda görev almýþ bir arkadaþým. Ergün ile bir sohbet toplantýsý yaptýk, kendisi futbola devam etmek istediðini söyledi ben de kendi görüþlerimi belirttim. Ergün önümüzdeki sezon baþka bir takýmda futbol hayatýna devam edecek ama ona kapýlarýmýz her zaman sonuna kadar açýk olacaktýr" dedi. Sezgin son olarak, "Ýliç için Salzburg'tan 600 bin Euro'luk bir teklif geldi, biz de kabul etmedik. Tüm futbolcular hoca ile toplantý yaptýktan sonra kalacak ve gidecekler netleþecek" diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri