Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Biz Uzaktaki Adanalılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Biz Uzaktaki Adanalılar

Arkadaşlar bir uzaktaki Adanalı olarak Adana'dan uzakta olmanın üzüntü ve hasretini siz Adana'dakiler ne kadar bilebilir bilmiyorum ama empati yapanlar da yok değildir.
    Bu başlığı açmaktaki amacım aslında herkes buraya gelsin ve ben de uzaktaki Adanalılardanım ve şurada yaşıyorum gönlümde Adana'yı yaşatıyorum desin. Yaşadığı yerdeki hemşerileri ile aralarında bir bağ olsun dostluklar kurulsun bu amaçla girişimde bulundum. Umarım yeterli katılım sağlanır.
    Bu arada isterseniz kendimden başlayayım nerede yaşıyorum bir uzaktaki Adanalı olarak;
    Ben Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaşıyorum. Bir ilköğretim okulunda müdür olarak görev yapıyorum.
    Rize veya çevredeki Adanalılarla görüşebiliriz....
    Bu arada Adanadaki yerel televizyonlara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Burada kablolu yayın hizmeti yok. Uyduda ne zaman Adana yerel kannallarını göreceğiz? dana'dan daha küçük bir çok şehrin uyduda yerel kanalları var...
    Evet haydi yazmaya "Uzakları Yakın Etmeye"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selamun aleykum hocam

hocam merhaba bende bir adanalı olarak size teşekkür ederim.benimde rize de birkaç projem var adana ve adanalılarla ilgili.malum 15 tatil giriyor araya ama tatilden sonra bir adanalılar gecesi düzenlemeyi düşünüyorum.rizze de bulunan adanalılara ulaşıp uygun bir zamanda inşallah toplanacaz.uzun zamandır rize de bulunuyorsanız bilirsiniz evvel zamanı oranın işletmecisi ahmet abimizle konustum alt yapıyı ayarlayacaz orda. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu adresten mekana bakabilirsiniz.numaramı vereyim ben bi görüşeli hocam.yeterli sayıya ulaşabilirsek dernek kurmayı da düşünüyorum.
    Konu COEMAR tarafından (29-01-2008 Saat 01:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: telefon numarası vermeyin kötü amaca yönelik kullanılabilir ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm adanalı arkadaşlara selam...

hocam sizede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende adana'lıyım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba bende doğma,büyüme Adanalıyım ve adanada yaşıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ben yeni üye uzaklardan ama cok uzaklardan tüm adanalilara selam olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

slm adanalilar uzaklardan hasret gidermeye varmisiniz tüm adanalilar yazismaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende adanalıyım ve adanada yaşıyorum.bende bi cok kez cıktım şehir dışına kısa süreliydi hepsi hic bi yer adana gibi değil her gittiğimde cok özlüyordum adanayı türkiyede adanadan başka yerde yaşamam ben.:d

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben adanalı değilim ama mert, cana yakın Adanalı arkadaşlarım var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm adanalılara selam
    adanalıyık çok şükür
    bici yerik şalgam içerik
    herkese selamlar saygılar

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri