Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Birde Örnek Olacaklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Birde Örnek Olacaklar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nereye baksam bu fotoyu görüyorum.iyiki çekmişler. çekenler kına yaksın.
    belki birinin motoru arıza yaptı belki acele bir yere yetişiyorlar. nerden biliyorsunuz.uzaktan bir fotoğraf çekilmiş hemende yaftayı yapıştırıyorlar. başka motorsiklet sitelerindede gördüm bu fotoyu. 125 lik bir motora 160 yaptırdım diyen adam kalkmış. görev başındaki polisleri kınıyor.aslında önce kendimize bakmamız lazım değilmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumhur31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nereye baksam bu fotoyu görüyorum.iyiki çekmişler. çekenler kına yaksın.
    belki birinin motoru arıza yaptı belki acele bir yere yetişiyorlar. nerden biliyorsunuz.uzaktan bir fotoğraf çekilmiş hemende yaftayı yapıştırıyorlar. başka motorsiklet sitelerindede gördüm bu fotoyu. 125 lik bir motora 160 yaptırdım diyen adam kalkmış. görev başındaki polisleri kınıyor.aslında önce kendimize bakmamız lazım değilmi.
    arkadaşım kimse Türk polisine dil uzatamaz ama elerinde ceza makbusu orda burda olmadık yerde ceza kesen insanların uyarı yapan insanların tutupta bir motosiklete üc kişi binmesi hic hoş olmamış nedemek belki motorları bozuldu bozuldu ise telsizleri var anos ederler diger arkadaşları gelir ve alır ama senin burdada olayı başka yerlere cekmen hic hoş degil saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kimse Türk polisine dil uzatamaz ama elerinde ceza makbusu orda burda olmadık yerde ceza kesen insanların uyarı yapan insanların tutupta bir motosiklete üc kişi binmesi hic hoş olmamış nedemek belki motorları bozuldu bozuldu ise telsizleri var anos ederler diger arkadaşları gelir ve alır ama senin burdada olayı başka yerlere cekmen hic hoş degil saygılar
    Aynen katılıyorum kardeşim.Çok haklısın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlara kim ceza yazcak ????

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri