REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kimaramışcell artık ucretsiz..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14 Kimaramışcell artık ucretsiz..

Kimaramış servisini kullanmak için herhangi bir yönlendirme yapmanıza gerek yoktur. Telefonunuz kapalı ya da ulaşılmaz olduğunda Kimaramış otomatik olarak devreye girer böylece sizi arayanların bilgisi ve sesli mesaj bilgilendirmesi telefonunuz ulaşılır duruma geldiği zaman ücretsiz olarak telefonunuza iletilir.
    Bırakılan sesli mesajlarınızı 7565’i arayarak ücretsiz dinleyebilir, mesajları dinledikten sonra 1’e basarak kendi tarifeniz üzerinden size mesaj bırakan kişiyi arayabilirsiniz

Ücretlendirme

Telefonunuz kapalı veya ulaşılamaz olduğu durumlarda gönderilen arama detayı bilgisini ve sesli mesaj bırakıldığı bilgisini içeren mesajlar ücretsizdir.
    7565’i arayarak sesli mesajlarınızı dinlemek ücretsizdir.
    Sadece telefonunuz açıkken yaptığınız yönlendirmelerde gönderilen arama detay bilgisini içeren her mesaj 1 kısa mesaj/2kontör olarak ücretlendirilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmm ataklar devam edıyo rekabet ıyıce yukselıyo mılletın ısıne geldıgı ıcın ıyı :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel bu olay çok iyi oldu telsimde bedavaydı türkcell de doğrusunu buldu demekki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

+905397571027 Bu numaraya yonleniyor arayınca telsim gibi sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    +905397571027 Bu numaraya yonleniyor arayınca telsim gibi sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz diyor
    ben telefonu denemek amaçlı kapattım fakat yönlendire yok
    başka telefondan aradım eskisi gibi aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben telefonu denemek amaçlı kapattım fakat yönlendire yok
    başka telefondan aradım eskisi gibi aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
    Benimkinde sinyal sesinden sonra diyor ama bu servis daha deneme asamasında sanırım bekleyecez bana kim aramış cell numaraları geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah bir hafta sonra ücretlendirmezler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu iyi haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben müşteri hizmetlerini aradım bazı numaralar kaydedilmiş bazı numaralar kaydedilmemiş benim numarada kaydedilmemiş kişiler arasında imiş
    ben ne zamnan benşmdenumaram bu sistem dahil edilir dedim fakat bana bir cevap veremiyorlar ben vodafone'nin gözünü seveyim bu arayanlar mesajı bana yıllardır zaten ücretsiz geliyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri