Ayakkabýcý: Ah sevdiceðim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattý hop hop hoplattý, caným yanýyor ne olur dön..

Bilgisayarcý: Açtým kapadým kendimi yine de düzelemedim sensiz... printerým ol yaz beni yarým yarým... Modcu: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre...

Müzisyen: Kalbimin sol anahtarý, yarýmlýk notam, bu porte var ya... sana feda olsun!

Kasap: Senin o bakýþlarýn yarim, iki kere çekilmiþ kýyma gibi lap diye yapýþtýrýr tezgaha beni... sinirlerim ayýklanýr sesini duyunca... ben seninim artýk, ister inegöl köfte yap beni ister cýzbýz...

Minibüsçü: Duraðýmý kaybettim sen benden gittin gideli...

Avukat: Itiraz ediyorum sayýn aþkým... böðrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalý...

Manav: Domates yanaklým... patlýcan dudaklým... enginar kýlýklým... 3 kilosu bir milyonluk bir aþk deðil benimki...

Milletvekili: Bizim kasabaya yapýlcak köprünün inþaatýna baþladýk... 15 sene sonra... beni öle deðiþtirdin ki vaadettiklerimi yapmaya baþladým...

Doktor: Öksür sevdiðim, ciðer filmin pýrýl pýrýl, gönlünce öksür sevdiðim... hapþur sevdiðim grip aþýsý gibi senin aþkýn, beni mikroplardan korur sevdiðim.

Haber Spikeri: Iyi akþamlar... Evdeki telefondan bildiriyorum. Dün akþam beynime ulaþan sinyale göre, sana aþýðým ve seviyorum. Bir dahaki konuþmamýza kadar hoþcakal...

Çiftçi: Buðday baþaðý gibi sarý saçlarýn, rüzgarda maðrur boynunu büker güzeller güzeli... gel de aþýk olma...

Benzinci: Sulandýrýlmýþ mazot gibi motoru bozan adamlardan deðilim ben... petrol rafinerisine döndüm seni seveli...

Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabýmý bozma... seviyoz dedik ya... þimdi kaybol...

Lunaparkçý: Gondoldan indim çarpýþan otom arýzalandý... sigaralara denk gelmiyor kasnaklar... dönme dolap ettin beni peþinde... yeter artýk aþýkým uleee...