Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Kaon Kk+ Free-xtv2_xdream Tv Ok Sİrus Ok 06.06.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *** menusunu resetleyin sonra softcam atın belki acabilir
    yok kardeş denedim ama açmıyor...neyse önemli değil...vakit ayırdığınız için sağolun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar
    iyi çalışmalar, çalışmalarınızı yakınen takip ediyor ve takdirle karşılıyor sizleri tebrik ediyorum. sunny 1030 uydu alıcım var. yayınladığınız
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirdim hangi loader ile yükleme yapılacağı konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. Ayrıca türk kanallarının bir çoğunu çekmiyor (atv-tgrt-star-show tv gibi) izliyemiyorum bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. ABRAHIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abrahım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar
    iyi çalışmalar, çalışmalarınızı yakınen ve takdirle karşılıyor sizleri tebrik ediyorum. sunny 1030 uydu alıcım var. yayınladığınız
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirdim hangi loader ile yükleme yapılacağı konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. Ayrıca türk kanallarının bir çoğunu çekmiyor (atv-tgrt-star-show tv gibi) izliyemiyorum bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. ABRAHIM
    Nasıl yukleme yapılacagı burada yazıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kanallar gitti yükleme yapmayın artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanallar gittigi için Konu kapanmıştır

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri