indirim yapılmadığı sürece memnun değilim.
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
indirim yapılmadığı sürece memnun değilim.
dogru diyon kim memnun olurki bende memnun deyilim
ne hizmetten nede kaliteden memnun degilim:46: fiat ıse bizi kazikliyor:49:
54 kişi ßeğeniyoR. ßen demiştim hizmetten Memnunum. Fakat fiyatLaRı çok fazLa tutmuşLaR. ßeLki de ßen tek kuLLandığım için memnunumduR. Kim ßiLiR
Yazik Bu Halka KardeŞİ Eskİ Abonelere Fİyatlari Gazladi Yenİlere Nerdeyse Bedava Vercek Yzaik Eskİlere Yakinda Birakacam Telekomu Sİmels DoĞan Grubuna GeÇeÇem Saygilar
kısa ve net alternatifsiz her şey kazıııııııııık
valla serkan usta ben 2048 limitsiz kullanıyorum ve genede çok ağır benim sülalem almanyada diyorlarki nenden bu hız ağır verdiğim cevap burası (((((( TÜRKİYE)))) idare edecen hakını ararsan ne diyeceklerini bilirsin o nun için hızı yükseltselerde fiyatı düşürselerde hepsi onların elinde. nediyelim belki imana gelirlerde yüzümüzü güldürürler....![]()
![]()
![]()
![]()
:45: :45: :45: :45: :45:
hizmet ve kaliteden ziyade malum hatta koydukları insanlardan da memnun degilim TÜRKTELEKOM'un santral operatörleri bile artık müşterisine fırça atmaya başladı.TÜRKTELEKOMUN bu konuya da el etması lazım hemde ÇOKKK ACİL OLARAKKKK.!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hizmet ve kaliteden memnun olan varsa aklından şüphe ederim düyadai geri klamış ülkeler bile bizi geçtiler tekelci anlayıştan kurtlamamız lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri