Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla yok adsl indirim var yok bunda indirim varda heralde yöresel ben halen 33 ytl. ödüyorum buna ilave olarakda 7.5 ytl olan telefon parası anında 30 ytl ile 32 ytl arasında oynamaya başladı bunu cem yılmaza iletsede kendini komik duruma düşmese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ADSL'ye abone oldum 29 ytl+60 ytl abonelik şu an 34 küsür aylık ödüyorum fakat abone olduğumdan 10 gün sonra 2 ay ücretsiz kampanyası yaptılar ve bağlantı ücreti de almadılar. Bu adaletmi yani, şimdide fiyatı 15 ytl'ye çekmişler valla böyle giderse aboneliğimi iptal ettireceğim. Kendimi keriz gibi hissediyorum. Herkese iyi geceler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adsl

hayır kesinlikle memnun değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle memnun degilim
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni anketimiz ADSL Hizmetinden Memnunmsunuz?

Biliyorsunuz su anda adsl de kampanyalar ve bu kampanyalar genellikle yeni aboneleri kapsamaktadır.

-Eski abonelererede fiyat indirimi degilde Gb artırımı veya 24 ay abone surekli olacam dersinizde % 6 gibi indirim sunmaktadır.

Şimdi tum uyelerde soruyoruz ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Anketimiz Bu mesajın ustundedir.Mesaj ve yorum yazmak için bu mesajın altına yazabilirsiniz.

Anketimiz 14 gun sürecektir..

Anlamadığım konu, amaç hizmet vermek değil çünkü arkadaşlarında şikayetçi olduğu konu neden eski aboneler yeni kampanyadan yararlanmıyorlar.Bunların amacı müşteri arttırmak be.Bu mantığın kimseye faydası olmaz bööyle devam ederse bırakıcam ayıp yaw.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun degilim. eski abonelere hiçbirşey yok yeni abonelere indirim var modem var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selam
    birey olarak telekomu'un politikasından memnun değilim tabi gelişmiş ülkelerde hızlı adsl hizmetine uygun bedeller öderken bizde yüksek fiyatlar ödüyoruz telekomun özelleştirilmesinin ülkeye faydasından çok zararı olduğu kesin son örnek şehir içi telefon ücretinin yükseltilerek şehirler arası fiyata getirilmiş olması ama bahaneleri hazır tabi şehirler arası fiyatları düşürdük diyecekler ama danıştaydan red kararı çıktı dolayısı ile eskiye dönüldü bundan dolayı insanlarımızın şehir içi telefon görüşmelerinde doğan zararlarını geri ödeme yapacaklar birde bu adsl kampanyasının telefon kullanımı düştüğü için yeni aboneleri çekmek adına 6 aylık promosyon şeklinde yapıldığını söylemek isterim eski adsl kullanıcılarınında bu kampanyadan faydalanmaması üzücü tabi umarım akıllarını başlarına alır ve bizleri kazıklayarak değilde fiyatları aşağıya çekerek kazanmayı düşünürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet hizmetleri beleşte yapsa bu millet üstüne para bile ister

malesef ülkemiz bu durumda yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'mizdeki hiç bir haberlaşme şirketinden memnun değilim...kim mennunki???
    adsl,telefon faturası,cep telefonları...
    aylık abonmanlık+kdv+özel!!! iletişim vergisi...
    10 liralık konuşuyorsak 30 liraya yakın para ödüyoruz....
    adamlar cirit atıyo... bizde ödüyoz bol artılı faturaları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kampanyaları çok dandik oluyor eski abonelerin ne suçu var ki yeni abonesi 15 ytl ödeyecek eskiler 29 ytl bu nasıl iştir olmaz böyle bir şey. mantıklı düşünsünler yetkililer. ben 2 yıllık sözleşmem var 4gb sınırlı ama ben memnun değilim. olduğum yerdeki telekom görevlilerinden memnunum ve hiç kesinti de yaşamadım. ama şu kampanyalar ve fiyatlar eski kullanıcıları kızdırmaya yetip artıyor bile....

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri