valla yok adsl indirim var yok bunda indirim varda heralde yöresel ben halen 33 ytl. ödüyorum buna ilave olarakda 7.5 ytl olan telefon parası anında 30 ytl ile 32 ytl arasında oynamaya başladı bunu cem yılmaza iletsede kendini komik duruma düşmese
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
valla yok adsl indirim var yok bunda indirim varda heralde yöresel ben halen 33 ytl. ödüyorum buna ilave olarakda 7.5 ytl olan telefon parası anında 30 ytl ile 32 ytl arasında oynamaya başladı bunu cem yılmaza iletsede kendini komik duruma düşmese
ADSL'ye abone oldum 29 ytl+60 ytl abonelik şu an 34 küsür aylık ödüyorum fakat abone olduğumdan 10 gün sonra 2 ay ücretsiz kampanyası yaptılar ve bağlantı ücreti de almadılar. Bu adaletmi yani, şimdide fiyatı 15 ytl'ye çekmişler valla böyle giderse aboneliğimi iptal ettireceğim. Kendimi keriz gibi hissediyorum. Herkese iyi geceler.
hayır kesinlikle memnun değilim
kesinlikle memnun degilim
Ehmedé Xane
![]()
![]()
Anlamadığım konu, amaç hizmet vermek değil çünkü arkadaşlarında şikayetçi olduğu konu neden eski aboneler yeni kampanyadan yararlanmıyorlar.Bunların amacı müşteri arttırmak be.Bu mantığın kimseye faydası olmaz bööyle devam ederse bırakıcam ayıp yaw.![]()
memnun degilim. eski abonelere hiçbirşey yok yeni abonelere indirim var modem var.
herkese selam
birey olarak telekomu'un politikasından memnun değilim tabi gelişmiş ülkelerde hızlı adsl hizmetine uygun bedeller öderken bizde yüksek fiyatlar ödüyoruz telekomun özelleştirilmesinin ülkeye faydasından çok zararı olduğu kesin son örnek şehir içi telefon ücretinin yükseltilerek şehirler arası fiyata getirilmiş olması ama bahaneleri hazır tabi şehirler arası fiyatları düşürdük diyecekler ama danıştaydan red kararı çıktı dolayısı ile eskiye dönüldü bundan dolayı insanlarımızın şehir içi telefon görüşmelerinde doğan zararlarını geri ödeme yapacaklar birde bu adsl kampanyasının telefon kullanımı düştüğü için yeni aboneleri çekmek adına 6 aylık promosyon şeklinde yapıldığını söylemek isterim eski adsl kullanıcılarınında bu kampanyadan faydalanmaması üzücü tabi umarım akıllarını başlarına alır ve bizleri kazıklayarak değilde fiyatları aşağıya çekerek kazanmayı düşünürler
devlet hizmetleri beleşte yapsa bu millet üstüne para bile ister
malesef ülkemiz bu durumda yazık
Türkiye'mizdeki hiç bir haberlaşme şirketinden memnun değilim...kim mennunki???
adsl,telefon faturası,cep telefonları...
aylık abonmanlık+kdv+özel!!! iletişim vergisi...
10 liralık konuşuyorsak 30 liraya yakın para ödüyoruz....
adamlar cirit atıyo... bizde ödüyoz bol artılı faturaları...
kampanyaları çok dandik oluyor eski abonelerin ne suçu var ki yeni abonesi 15 ytl ödeyecek eskiler 29 ytl bu nasıl iştir olmaz böyle bir şey. mantıklı düşünsünler yetkililer. ben 2 yıllık sözleşmem var 4gb sınırlı ama ben memnun değilim. olduğum yerdeki telekom görevlilerinden memnunum ve hiç kesinti de yaşamadım. ama şu kampanyalar ve fiyatlar eski kullanıcıları kızdırmaya yetip artıyor bile....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri