bencede yeni kampanyayı bir şekilde iptal etmek zorundalar
zaten rekabet kurulu başkanlığı olaya el tatmış belki durdururlar
selametle
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
bencede yeni kampanyayı bir şekilde iptal etmek zorundalar
zaten rekabet kurulu başkanlığı olaya el tatmış belki durdururlar
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
telekom hizmeti iyi ama fiayat konusunda memnun değilim.kampanyalar bütün kullanıcıları kapsaması lazım bizde 24 aylığına sözleşme imazalmıştık.saygılar
bende lımıtlı 29 ytl olanı kullanıyorum memnunum fakat bıraz daha hızlansa daha super olur![]()
Diğer ülkelerdeki hizmetle karşılaştığımızda bizimki hizmet değil rezillik oluyor..Ona keza Ülkemizin diğer hizmetleride pek sağlıklı değil ama neyse..
hizmet şimdilik ok ama fiyat yönünden hiçde memnun degilim
taksitle bağlattık ilk ay 60 ytl ondan sonraki aylar 34.75 ytl 12 aygeçti
hala 34.75 ytl adsl 70 ytl cepten ödedik telefon parasıda caba şimdi kampanya
yapıyorlar bizim günahımız ne bizede uygulasınlar limitli her şey dahil 15 ytl
hız desen yok indirim yapıyoruz deyip gb artırıyorlar iyide hız olmadıktan sonra bir
yerdede mecburuz başka alternatif yok kablolu var bundan beter para ödemeye alıştık fatura geldiği zaman postanenin yolunu tutuyoruz bence bu haksızlıkları düzeltmeleri lazım bir kesim 15 ödücek bir kesim 29 ödücek bir kesim 27 ödücek bizde 34.75 ödücez Yani Allah'tan revamı ne yapalım bizimde
kaderimize başınızı ağrıttım hepinize saygı ve sevgilerimle
Konu Ressam tarafından (06-06-2007 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
abuk subuk kampanyalar yapıyorlar ve güvenilirliklerini kaybediyorlar....hala daha yavaş ve pahalı buluyorum....
serkan ustam ankete bir de "EH İŞTE İDARE EDER "seçeneği de eklesen iyi olur ikisinin ortası bi seçenek olması lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri