abuk subuk kampanyalar yapıyorlar ve güvenilirliklerini kaybediyorlar....hala daha yavaş ve pahalı buluyorum....
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
abuk subuk kampanyalar yapıyorlar ve güvenilirliklerini kaybediyorlar....hala daha yavaş ve pahalı buluyorum....
serkan ustam ankete bir de "EH İŞTE İDARE EDER "seçeneği de eklesen iyi olur ikisinin ortası bi seçenek olması lazım
burada bence bağlantının yada verilen hizmetten memnun olup olmamak yatmıyor.yeni kullanıcilara verilen hakların da eski. kullanıcılarada verilmesi gerekliğidir bence,bu konuda neler yapabilirizi bulmak olacaktır..
Kullandıgım ekipmanlar;
Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium
arkadaşlar memnun değilim çünkü fiyatlar kazık sanki memnun olmasak süpersat fiyatları mı indircek biz yine kazığı yemeğe mahkumuz
bence boş işler bunlar anket değerlendirilirse işe yarar unutmayın...:45:
hayır memnun değilim adam gibi indirim yapsınlar asena gibi sağa sola kıvırmsınlar
ne desem boş...kazık yemeye devam..alternatif şirketlerde sonuçta telekom alt yapısını kullanıyor..değişen bir şey yok...sonuç olarak hizmetten asla memnun değilim hemö fiyat hem kailte berbat...
Yaa arkadaşlar biz millet olarak maalesef hakkımızı armasını bilmiyoruz.Bakın daha geçenlerde yanılmıyorsam düzcedeydi mahkeme telekom aleyhine sonuçlandı.Konu ise telefon hattının adsl kullanımında şart koşulmasıydı.Bunu mahkeme gereksiz buldu.Yani telekomun alt yapısında adsl kullanmak için illa telefon aboneliği olması lazın değildir.
Kısacası her yönden kazık yemeye devam.Şimdide bi kampanya başlattılar neymiş efendim yeni abonelerin aylık ödeyecekleri ücret 15 ytl eskiler 29 ytl ye devam.Bu ne demek arkadaşlar biz eski kullanıcılar enayimiyiz yani ancak bu kadar olur.Sanki muz cumhuriyetinde yaşıyoruz herkes istediği gibi at koşturuyor olan yine tüketiciye oluyor buna bir son vermek lazım hakkımızı aramalıyız her ne şartlarda olursa olsun...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
arkadaslar bugün telekoma gittim adeseleyi kapatıp 24 aylık yeni kampanyadan yararlanayım diye memurun verdiği cevap sizleri kapsamıyor niye diye sordugumda bu adeseleye yeni girecekler için gecerli eski aboneleri yapmıyoruz dedi vede 15 milyon 24 ay degil yeni abone olanlara 2007 yılbasınakadar 15 yt le 2008 itibaren aynı 29 kotası uygulanacak dedi ve bende vazgectim saygılarımla
allah büyük bunlarında hakkında en iyisini verecektir..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri