Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 4/16 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
155 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda yeni kampanya başlatılmış 14 ytl
    fakat eski kullanıcılar bundan yararlanamıyor
    yani bizi keriz yerine koyuyolar bunabirçözüm yolu bulmaları lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende memnunum 512 iyle bağlanıyorum sınırsız dowland sınırsın internet hızızda iyi :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olursa olsun yeniye 15 eskiye 29 bu haksızlık arkadaşlar bizler hakkımızı aramasak adamlar terminatör arkadaşımın dedigi gibi istedigi gibi at koşturuyorlar nasılsa ses cıkaran yok itiraz eden yok ya istediklerini yapıyorlar bakalım nereye kadar yapacaklar görecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

* Kampanyadan, 24 aylık abonelik taahhütü imzalayarak yeni abone olacak kurumsal ve bireysel tüm ADSL müşterileri yararlanabilir. * 1 Haziran 2007 tarihinden itibaren ADSL hattını iptal ettiren müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz.Kampanya kapsamında satış noktalarımızda mevcut modemlerden herhangi biri müşterilerimize hediye edilecektir. * Limitli pakelerde kota aşım ücreti ayrıca ücretlendirilecektir. * 31 Aralık 2007'ye kadar müşteriler tarife paketlerini değiştiremeyecekler, 1 Ocak 2008'den itibaren 24 aylık abonelik taahhütü sonuna kadar indirim süresince kullandıkları tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife paketlerini değiştirebileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife paketi, tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir. * Kampanyadan yararlanan müşterilere ileride oluşabilecek tarife değişiklikleri yansıtılacaktır. * Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca müşteriye yapılan indirimler ve modem ücreti (kablolu modem için KDV dahil 75 YTL, kablosuz modem için 150 YTL) geri alınacaktır. * Kampanya TTNet ADSL alt yapı olanaklarıyla ve modem stoklarıyla sınırlıdır.

türktelekomun sitesinden alıntıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2048 sınırsız kullanıyorum
    kendi adıma konuşmam gerekirse memnunum ama diğer dünya ülkeleri ile kıyaslarsak Türkiye'de ADSL pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmen tekel ler . acilen devlet bir çözüm bulsun diyoruz. onu da yapmıyorlar. herkes işin içinde galiba....

sonuşta hattı tt veriyor. smile da alsan superadsl de alsan adamlar bize sunacakları adsl hatlarını yine tt den alıyorlar. fiyat fazla değişmiyor.

artık tt gibi adsl hattı kendi verecek bir şirket daha lazım. yoksa sonumuz harap. sürekli sömürülücez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle degil yeni üyelere %50 indirim biz 2sendir ödüyoruz bize kazık mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nice.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diğer avrupa ülkelerinde daha ucuz daha hızlı çalıştığını duyuyoruz biraz daha ucuzlatıp çok kişiye ulaşmasını istiyorum şimdiden tşk...ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben iş yerinde sınırsız kullanıyorum memnunum hızdüşük fakat evde kullandığım adsl sınırlı yani 29 ytl yanlız anlayamadığım birşey modem kampanyalı adsl yazıldım iki ay üçretsiz fakat gelen fatura 115 ytl yani adamlar güya modem hediyeli ve iki ay ücretsiz kampanya yapıyorlar yok bağlantı üçreti yok hat ücreti deyp verdikleri iki ay hediyeyi farklı yönden yine sizden tahsil ediyorlar müşteriyi yolmanın dürüstce yolu .

Sayfa 4/16 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri