Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
155 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır kesinlikle memnun değilim. hem ücret fazla ve yeterli hız yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni müşteri edinmek icin yapılan kanpanyalar, eskı aboneleri düşürdüğü durum hiç hoş deyil.önce tutuyim sonra gorursun zihmıyetı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır memnun değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu hıza bu fiyat ÇOK YÜKSEK! Üstelik hız stabil de değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diğer ülkelere göre hem hızı düşük hemde fiyatı çok fazla bunun için eh idare eder diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memnun değilim yeni fiyat uygulamasıyla yaptıkları rezalet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adsl ankeyi hakkında

evet arkadaşlar ben de bu uygulamadan memnun degilim yeni abonelere indirim var bize hız yükseltilmesi sanki abone olanların hızları düşükmü hayır. bugün diger ülkeler bırakın 1024 ü admlar aylık 5 euro ya 5000 le internette dolaşıyorlar biz neyapıyoruz onların yanında hem kagnı gibi kalıyor hemde 1024 <diye adlandırılan hıza 30 ytl ödüyoruz bu haksızlık degilde nedirve 3 gigabytes ile sınırlandırılıyoruz neden ben cok iyi biliyorumki bu sınırlandırılma sadece türkiyeye özel saygılar sunuyor hepinize kolay gelsin dileklerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun degilim vede tlf ve adsl yi iptal ettirdim... nedeni faturada gelen fiyatla bana sözlü söylenen fiyat çelişkisi yüzünden iptal ettirdim..bende bulunan tlf sabit ücreti 6.69 idi telefonun faturası çok yüksek gelmeye başladı bende ondan dolayı adsl kalabilir tlf 'u iptal edeyim dedim ..Telekom'a gittim bana telefon sabit ücretinin 9 ytl talimat içinde heray olmak koşuluyla 2 ytl istediler ben sınırlı adsl kullanıyordum..buna göre adsl 29 ytl 9 ytl hat ücreti vede telefonun çıkış yapmaması için 2 ytl 1 ytlde fon vergi derken toplam 42 ytl yi buldu ...Bence bu soygundur gözümüzün içine bakarak bizi soyuyorlar dünyanın en geri kalmış ülkesinde bile adsl için tlf hat ücreti alınmıyor...selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NASIL MEMNUN OLAYIM Kİ yada NASIL MEMNUN OLMAYAYIM Kİ

Deli Dumrul bir kuru dere üstüne köprü yaptırmış. Geçenden 15 YTL geçmeyenden döve döve 29 YTL.
    Ülkemin sahipsiz insanları; İsterseniz memnun olun isterseniz olmayın, birbaşka TTELEKOM yok.

Hepimizi zalimlerden ALLAH kurtarsın.
    ZULÜM İLE ABAD OLUNMAZ!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son günlerde iyice yavaşladı

Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri