diğer ülkelerde bizim hızdan kat kat daha hızlı.ayrıca kat kat daha ucuz.sanırım hepside sınırsız.bizde hem sınırlı,hem pahalı hemde yawaş.ne yapalım mecbur alıyoruz hiç değilse 56 k dan daha iyi![]()
Teşekkur: 0
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
diğer ülkelerde bizim hızdan kat kat daha hızlı.ayrıca kat kat daha ucuz.sanırım hepside sınırsız.bizde hem sınırlı,hem pahalı hemde yawaş.ne yapalım mecbur alıyoruz hiç değilse 56 k dan daha iyi![]()
Gerek verilmekte olan hizmetin bant genişliğinin darlığından gerekse dünya rekoruna aday fiyatından memnun değilim.
yeni müşteri edinmek icin yapılan kanpanyalar, eskı aboneleri düşürdüğü durum hiç hoş deyil.önce tutuyim sonra gorursun zihmıyetı
hayır kesinlikle memnun değilim. hem ücret fazla ve yeterli hız yok avrupada bu hızlar kullanılmıyor bile
:smiles24:
evet arkadaşlar ben de bu uygulamadan memnun degilim yeni abonelere indirim var bize hız yükseltilmesi sanki abone olanların hızları düşükmü hayır. bugün diger ülkeler bırakın 1024 ü admlar aylık 5 euro ya 5000 le internette dolaşıyorlar biz neyapıyoruz onların yanında hem kagnı gibi kalıyor hemde 1024 <diye adlandırılan hıza 30 ytl ödüyoruz bu haksızlık degilde nedirve 3 gigabytes ile sınırlandırılıyoruz neden ben cok iyi biliyorumki bu sınırlandırılma sadece türkiyeye özel saygılar sunuyor hepinize kolay gelsin dileklerimle.
adsl den memnun degilim cünkü üyelikte sözleşme adı altında 2 yıl insanı baglıyorlar. bide cok pahalı hizmet veriyorlar.
Şu anda bizim ülke sınırları içerisinde geçerli olan fiyat hiç bir dünya ülkesinde alınmıyorda bizim ülkemizde neden böyle bizim bilmediğimiz ayrı bir sistem mi kullanmakta türktelekom acaba. Yetkilileri biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.
telekomun hiç bir hizmetinden memnun değilim.vatandaşın geliri,gideri,ekonomik durumu kimsenin umrunda değil.sadece en iyi nasıl yolarız düşüncesindeler
ADSL HİZMET LERİ ÇOK AŞIRI PAHALI AVRUPADAKİ GİBİ DEĞİL BİLDİĞİM KADARİ İLE
İSTESELER DAHA UCUZLATIRLAR AMA MİLLETİ KAZIKLAMAK VARKEN MİLLETİDE ALIŞTIRMIŞ İKEN YAPMAZLAR
![]()
hayır kesinlikle memnun değilim. hem ücret fazla ve yeterli hız yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri