Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır memnun değilim adam kandırıyorlar hız çok yavaş 1024kb hız diyorlar dosya indirirken bakıyorum en yüksek hız 22kb gibi gösteriyor bazen 1 mb lık doya 10 dakikada iniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz eski adsl kullanılıcıların ne eksiği yada yeni kullanıcı olacakların ne fazlalıkları varki böyle bir ikilem yaratılıyor.tüketici hakları ilgililerinin bu konuya önemle eğilmelerini rica ediyorum.haklarımız çiğnenmesin.kolaygelsin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır hiç memnun değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle degil yeni üyelere %50 indirim biz 2sendir ödüyoruz bize yazık degılm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir çok kişinin belki bilmediği veya bilenlerin dudak büktüğü Romanya da bile aylık 10 dolar ve sınırsız internet ve çok ucuz telefon görüşmesi yapılıyor,tabi ki özel firmadan yeret telekomdan değil,şimdi bizde de yeni onaylandı ilk bağlantı yapan özel şirkete hem telefon hem adsl için muracat edeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır Memnun degilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türktelekomun halka yönelik iyi bir hizmet verdiğini hiç görmedim telefondada kötü adsl dede yılarca insanları söyüşledi ve halende yeni taktikler bularak söyüşlüyor, sınırlıya 1024 diyor, oysa çeşitli programlarla ölçümlerde 270 - 420 arası çıkıyor. Avrupa ülkeleriyle kıyasladığımızda hem çok düşük hızda hemde pahalı ve ayrıca avrupada elektrik tesisatından internet hizmeti verildiğini duydum bu Türkiye'de yapılamazmı? Topladıkları paralarla neler yapılmazki, bilerek ve isteyerek yenilikten uzak duruyorlar geliri yüksek tutmak için. Diğer şirketler yenilikler getirirse ve fiyatıda uygun olursa, hemen Türktelekom'dan boşanmayı düşünüyorum. Her ay 50 küsür tyl veriyoruz, bu paranın karşılığını tam olarak alamıyoruz. Bir kampanya olsa herkes Türktelekom'dan ayrılsa, ilk ayrılan ben olurum.
    Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitli ADSL kullanıyorum benim abone olduğum tarifede 3gb 4gb ye çıkardılar,fiaat indirimine gitmediler. 2gb 15ytl gibi olabilir.. şu anda yeni kampanya başlatılmış 14 ytl
    fakat eski kullanıcılar bundan yararlanamıyor
    yani bizi keriz yerine koyuyolar bunabirçözüm yolu bulmaları lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu telekomun hizmetınden memnun değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun degilim indirim yaptılar eski kullananlar yaralanamıyor neden

Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri