kulağımızın arkası kaldı.neden memnun olayım ki.Hiçte memnun değilim adsl hizmetinden de telekomdanda..
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
kulağımızın arkası kaldı.neden memnun olayım ki.Hiçte memnun değilim adsl hizmetinden de telekomdanda..
hayır memnun değilim...
Bu anketin yapılamasına sevindim.şimdi gelelim konuya. ADSL neresinden memnun olacaksın.1 cisi:dünyada ADSL bağlantısı için telefon kullanılmıyor bize hem telefon hattı satıyor telekom hemde adsl yi hat üstünden gönderdikleri için devamlı düşük geliyor.bakın arkadaşlar.1024 ile baglantı yapabiliyormusunuz ben hiç 1024 le bağlanamadım ttnet özürlü mal satıyor yalan söylüyorlar.2 ci:dünya bu hızlardan fazlasını kullanıyor üçreti bizden daha düşük ama ne edeceksin tek firma ve üstelik tekel olmuş durumdalar.bunu böyle olamadığını iddia edecek hiç bir yetkili cıkıp acıklama bile yapmıyor. kanunlar ise bunların istekleri gibi cıkmış hiçbir hak iddaa edemeyiz.
not :kablolu hatlarda tam verim almak için fiber optik kablo kullanmaları gerek hiç yatırım yapıyorlarmı ?????
bende sınırsız 256 sınırsız kullanmaktayım fakat nezaman adsl test etsem 200 hiç geçmemektedir. o zaman ne oluyor %20 daha fazla ödeme yapmış oluyorsunuz.
Evet memnunum,cunku ADSL`dan once kablolu tv`ye abonedim ve internet hizi simdiki gibi degildi,simdi cok daha memnunum.Bulgaristandan tum Turkiyeye selam.
indirmek için sınır var bu bir
hız iyi ama
biz burda adsl kullanırken avrupa xadsl kullanıyor.
ya yeni kullanıcı alacağına türkiyenin internet çıkışı yükseltsin bu paralar nereye gidiyor. en azından biraz karı olur.
vede eski kullanıcılar üvey evlat muamelesi görüyor buda iki
ellerine sağlık bu şekilde davranmaları çok güzel bize ve türkiyeye
şimdi dünya ile bizi kıyaslarsak ozaman insanımızın alım gücünü de hesaplamak lazım ve fiyatları da ona göre düzenlemeleri lazım.mesela bi avrupa ülkesindeki vatandaş ortalama aylık olarak 3000 € maaş aldığını düşünürsek bu da 5400 ytl ediyor. burada okadar maaş alan kaç kişi var. avrupada ülkemize göre daha fazla kazanıyorlar ama daha az ödeme yapıyorlar.
biz ahırda yolumnmayı bekleyen kaz mıyız neden herkese aynı fiat uygulanmıyo
neden kampanyalar yeni abone olacaklara geçerli oluyo
ben 3 yılıa yakın zamandır kullanıyorsam cezalandırılmam mı gerek ?????????????
birine analık birine babalık yapılmasın adil bir uygulama istiyoruz selamlar.
tt netin yeni kampanyasına gerekli dava açılmış arkadaşlar..umarım yargı tüketiciye adil bir karar verir..saygılarımla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri