REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Receiver Yazılımları Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Katılımcı sayısı
784. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Aciko

14 1.79%
  • Akai

9 1.15%
  • Amstrad

22 2.81%
  • Arçelik-Beko

10 1.28%
  • Botech

13 1.66%
  • DigiLine

8 1.02%
  • GoldMaster

161 20.54%
  • Hemco

8 1.02%
  • Humax

15 1.91%
  • Hyundai

2 0.26%
  • Finest

11 1.40%
  • Kaon

112 14.29%
  • Kyoto

2 0.26%
  • Korax

6 0.77%
  • Neta

20 2.55%
  • Next

335 42.73%
  • Premier

3 0.38%
  • Sunny

262 33.42%
  • Sansui

3 0.38%
  • Redline

22 2.81%
  • Starbox

5 0.64%
  • Starsat

12 1.53%
  • Taplin

11 1.40%
  • TopField

17 2.17%
  • Vestel

8 1.02%
  • Yumatu

60 7.65%
  • Dream Box

35 4.46%
  • İnpax

7 0.89%
  • Stream

42 5.36%
  • DİĞER MARKA CİHAZLAR

19 2.42%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 1/27 123456789101126 ... SonSon
270 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Teknik Destek Bakımından Hangi Firma Sizce Daha Aktif

ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
    Konu Admin tarafından (06-06-2007 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmasterden şaşmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmasterden şaşmam
    Peki neden biraz konusalım herkesle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sunny vede next tir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2003 ten beri kullanıyorum.teknik destek(yazılım açısından iyi ama bazen gecikme olabiliyor.gayet doğaldır bu durum) ayrıca kullanması kolay kumandayı karışık değil.cihazın renk kalitesi süperhiç arıza yapmadı daha.kumanda dahil.yazılım atmak kolay yanlış yazılım atma imkanım yok cihazımın modelinden dolayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster Sağlam Cihazda Yazılımda Biraz Geri
    Stream Truman Ve Fte Tabanlılar Yazılımları Daha Hızlı Çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2003 ten beri kullanıyorum.teknik destek(yazılım açısından iyi ama bazen gecikme olabiliyor.gayet doğaldır bu durum) ayrıca kullanması kolay kumandayı karışık değil.cihazın renk kalitesi süperhiç arıza yapmadı daha.kumanda dahil.yazılım atmak kolay yanlış yazılım atma imkanım yok cihazımın modelinden dolayı
    Goldmaster guzel cihazlar uretiyor ama 11000 serisini malesef unuttular bu cihazlara teknik destek yok artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Goldmaster guzel cihazlar uretiyor ama 11000 serisini malesef unuttular bu cihazlara teknik destek yok artık
    9400 vcı kullanıyorum.bana hediye gelmişti bu cihaz.tek sorun bazen yazılımların geç gelmesei.o kadarda olsun yani.cihazlar genelde güzel.tavsiye edrim.kanal geçiş hızlarıda iyi.tabii( lnb sorunsuz olursa)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende arkadaşıma katılıyorum.tabiki yazılım konusu geçikmeler oluyor. ancak şu ana kadar henüz yazılımı cıkmayan cihazlar var.dayanıklılık kullanım kolaylığı ve yapılan yazılımın tutması sorunsuz çalışmasıda önemli. bende o yüzden goldmaster diyorum. herkese kolaylıklar diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben next kullanıyorum 2000 super plus memnunum aciko ve gm 11000 vardı malesef cihazlar iyi olmasına ragmen teknik destekleri malesef yok. Yazılımları artık cıkmasıda zor

Sayfa 1/27 123456789101126 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri