ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Aciko
Akai
Amstrad
Arçelik-Beko
Botech
DigiLine
GoldMaster
Hemco
Humax
Hyundai
Finest
Kaon
Kyoto
Korax
Neta
Next
Premier
Sunny
Sansui
Redline
Starbox
Starsat
Taplin
TopField
Vestel
Yumatu
Dream Box
İnpax
Stream
DİĞER MARKA CİHAZLAR
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Konu Admin tarafından (06-06-2007 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
goldmasterden şaşmam
bence sunny vede next tir
2003 ten beri kullanıyorum.teknik destek(yazılım açısından iyi ama bazen gecikme olabiliyor.gayet doğaldır bu durum) ayrıca kullanması kolay kumandayı karışık değil.cihazın renk kalitesi süperhiç arıza yapmadı daha.kumanda dahil.yazılım atmak kolay yanlış yazılım atma imkanım yok cihazımın modelinden dolayı
Goldmaster Sağlam Cihazda Yazılımda Biraz Geri
Stream Truman Ve Fte Tabanlılar Yazılımları Daha Hızlı Çıkıyor
9400 vcı kullanıyorum.bana hediye gelmişti bu cihaz.tek sorun bazen yazılımların geç gelmesei.o kadarda olsun yani.cihazlar genelde güzel.tavsiye edrim.kanal geçiş hızlarıda iyi.tabii( lnb sorunsuz olursa)![]()
![]()
bende arkadaşıma katılıyorum.tabiki yazılım konusu geçikmeler oluyor. ancak şu ana kadar henüz yazılımı cıkmayan cihazlar var.dayanıklılık kullanım kolaylığı ve yapılan yazılımın tutması sorunsuz çalışmasıda önemli. bende o yüzden goldmaster diyorum. herkese kolaylıklar diliyorum.
Ben next kullanıyorum 2000 super plus memnunum aciko ve gm 11000 vardı malesef cihazlar iyi olmasına ragmen teknik destekleri malesef yok. Yazılımları artık cıkmasıda zor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri