Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 6/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
155 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

adsl den memnun degilim cünkü üyelikte sözleşme adı altında 2 yıl insanı baglıyorlar. bide cok pahalı hizmet veriyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cemil Güleç Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son günlerde iyice yavaşladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır. Kesinlikle memnun değilim. Yeni-Eski diye ayrımcılık olmamalı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır kesinlikle memnun değilim. hem ücret fazla ve yeterli hız yok avrupada bu hızlar kullanılmıyor bile bizi keriz yerine koyuyorlar......ADALETSİZLİK DİZ BOYUUUUUU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekomun ne adsl nede telefon hizmetinden memnunum.Hiç bir hizmeti doğru dürüst değil.Gerek fiat yönünden gerek hız(Randıman)yönünden verimli değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse kusura bakmasın , biz eski üyeyiz diye neden bizleri yeni üyelerden ayrı tutuyorlar, unutmasınlar ki bizlerin sayesinde ayak da duruyorlar. Eger bir şey yapılıyorsa eski, yeni ayrımı yapılmadan herkesi kapsamalı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben daha önce ttnet kullanıyordum. Sürekli bakım var diyerekden kesintiler oluyordu. 3 aya yakın bir süredir smile adsl kullanıyorum. Şimdilik bir sorunum yok. Memnunum ama hız konusunda her ikiside birbirinden farksızdı. Japonyada yanlış olmasın 5gb bağlantı için 10$ mı ne ödüyorlar. bizimkiler 1024 gibi gözüküyor ama 900' ü geçebilen yok. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hizmetin kötüsü olmaz eskiye göre çok iyi memnunum. Ama Telekomun en son yaptığı kampanya biz eski müşterilere kazık atar gibi geldi bana.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping memnun değilim

arkadaşlar memnun değilim çünkü fiyatlar kazık sanki memnun olmasak süpersat fiyatları mı indircek biz yine kazığı yemeğe mahkumuz

bence boş işler bunlar anket değerlendirilirse işe yarar unutmayın...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun değilim çünkü benim sınırsızı sınırlı yapmışlar kotayıda aşmışım güya fatura kabarık hizmet sıfır sınırsızla kotalı aynı hız değişen bir şey yok ama fatura kabarık kafalarına göre devam zaten bu gidişle kapatacağım güya 10024 yapmışlar hiç farkı yok

Sayfa 6/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri