Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır Memnun degilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türktelekomun halka yönelik iyi bir hizmet verdiğini hiç görmedim telefondada kötü adsl dede yılarca insanları söyüşledi ve halende yeni taktikler bularak söyüşlüyor, sınırlıya 1024 diyor, oysa çeşitli programlarla ölçümlerde 270 - 420 arası çıkıyor. Avrupa ülkeleriyle kıyasladığımızda hem çok düşük hızda hemde pahalı ve ayrıca avrupada elektrik tesisatından internet hizmeti verildiğini duydum bu Türkiye'de yapılamazmı? Topladıkları paralarla neler yapılmazki, bilerek ve isteyerek yenilikten uzak duruyorlar geliri yüksek tutmak için. Diğer şirketler yenilikler getirirse ve fiyatıda uygun olursa, hemen Türktelekom'dan boşanmayı düşünüyorum. Her ay 50 küsür tyl veriyoruz, bu paranın karşılığını tam olarak alamıyoruz. Bir kampanya olsa herkes Türktelekom'dan ayrılsa, ilk ayrılan ben olurum.
    Saygılarımla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitli ADSL kullanıyorum benim abone olduğum tarifede 3gb 4gb ye çıkardılar,fiaat indirimine gitmediler. 2gb 15ytl gibi olabilir.. şu anda yeni kampanya başlatılmış 14 ytl
    fakat eski kullanıcılar bundan yararlanamıyor
    yani bizi keriz yerine koyuyolar bunabirçözüm yolu bulmaları lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu telekomun hizmetınden memnun değilim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnun degilim indirim yaptılar eski kullananlar yaralanamıyor neden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda bizim ülke sınırları içerisinde geçerli olan fiyat hiç bir dünya ülkesinde alınmıyorda bizim ülkemizde neden böyle bizim bilmediğimiz ayrı bir sistem mi kullanmakta türktelekom acaba. Yetkilileri biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kulağımızın arkası kaldı.neden memnun olayım ki.Hiçte memnun değilim adsl hizmetinden de telekomdanda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır memnun değilim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu anketin yapılamasına sevindim.şimdi gelelim konuya. ADSL neresinden memnun olacaksın.1 cisi:dünyada ADSL bağlantısı için telefon kullanılmıyor bize hem telefon hattı satıyor telekom hemde adsl yi hat üstünden gönderdikleri için devamlı düşük geliyor.bakın arkadaşlar.1024 ile baglantı yapabiliyormusunuz ben hiç 1024 le bağlanamadım ttnet özürlü mal satıyor yalan söylüyorlar.2 ci:dünya bu hızlardan fazlasını kullanıyor üçreti bizden daha düşük ama ne edeceksin tek firma ve üstelik tekel olmuş durumdalar.bunu böyle olamadığını iddia edecek hiç bir yetkili cıkıp acıklama bile yapmıyor. kanunlar ise bunların istekleri gibi cıkmış hiçbir hak iddaa edemeyiz.
    not :kablolu hatlarda tam verim almak için fiber optik kablo kullanmaları gerek hiç yatırım yapıyorlarmı ?????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sınırsız 256 sınırsız kullanmaktayım fakat nezaman adsl test etsem 200 hiç geçmemektedir. o zaman ne oluyor %20 daha fazla ödeme yapmış oluyorsunuz.

Sayfa 8/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri