nasıl memnun olalımki hızımız kanı arabası gibi allah ıslah etsınanket yapsınlar kac kişi memnunkı belkı birgun duzelır ümıdıyleneyse arkasaşlar kazıklanmaya devamkaderımız bizim![]()
Teşekkur: 0
Evet Memnunum
Hayır Memnun degilim
nasıl memnun olalımki hızımız kanı arabası gibi allah ıslah etsınanket yapsınlar kac kişi memnunkı belkı birgun duzelır ümıdıyleneyse arkasaşlar kazıklanmaya devamkaderımız bizim![]()
fiatları konusunda memnun değilim,korkuyoruzki bir şeyleridowland edelim.Kotamız dolacak diye limitsizede gücümüz yetmiyor.
--------------------------------------------------------------------------------
İndirimleri eski abonelerede yapmaları lazım
Memnun değilim aldıkları parayı hakketmiyorlar hız düşük
memnun degiliz sınırsız internet kullanıcıları için (256/64) bunda herhangi bir çalışma yapılmadı.hız çok düşük![]()
![]()
(((
önceki indirimde 256 kb sınırsız kullanıcılarına indirim yapılmadı.benim evimdeki internet hızı japonyadaki bir çocuğun cep telefonunda var.bu adaletmi.dünya 1mb leri kaldırırken biz hala kb larla uğraşıyoruz.telekoma yazıklar olsun.bu kadarmı düştüler..................................?bunların dini imanı paraymış demekki....................
Konu ismailmazi tarafından (11-06-2007 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.
bu ne adaletsizlik.önceden abone olmakla suç mu işledik.ayrıca modemi de cebimizden aldık.
nasıl memnun olalım hem yavaş hemde en pahalısını kullanıyoruz bu indirim falan değil sadece matbu hata b harfini unutmuşlar bindirim diyeceklerdi indirim yazmışlar yanlışlıkla eski abone ve limitsizlere %17 indirim yaptıklarını yazıyorlar ama ben nedense yine aynı ödüyorum. saygılar![]()
![]()
![]()
![]()
bende memnun degilim
kimse memnun değilki
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri