REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
465. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Memnunum

68 14.62%
  • Hayır Memnun degilim

397 85.38%
Sayfa 14/16 İlkİlk ... 45678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Turk Telekomun ADSL Hizmetinden Memnunmusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adsl yokken ttnet varken bana 3 sene önce her ay 2-3 saat girmeme aylık 60 ytl gelirdi.Şimdi ise 27 ytl geliyor ve bende memnunum
    Hocam ben kesinlikle memnun değilim. Öncelikle onu belirteyim. Ayrıca sizin mukayese yaptığınız günümüz teknolojisi ile değil ki! siz geçmiş ile şimdiki teknolojiyi mukayese ediyorsunuz. Örneğin bu gün ordumuzu mukayese edecek olsak osmanlıdaki yeniçerilerle mimukayese ederizyoksa bu günkü çağdaş ordularlamı. Hoş ordumuzu ne ile mukayese edersek edelim bir numarada. ama türktelekomun verdiği hizmeti eğer mukayese edeceksek çağdaş ülkeler ile her konuda mukayese etmeliyiz. kaldı ki bu mukayese çoğu kez yapıldı ve bizim en inkel teknolojiyi en pahalı ücretle kullandığımızortaya çıktı. herkese allah kolaylık versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm üye arkadaşlarımızı ankete oy kullanmaya bekliyoruz..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden memnun olayım ki,1 hafta önce adsl nakli için müracaatta bulundum 8 gün sonra yaptılar bunun neresinden memnun kalayım......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben anlamıyorum eski abone olmak türk telekomda suç galiba illa bizde kapattırıp yeni abonemi olacagız.bağlantı dedeğiniz gibi çok yavaş fiyat katmerli oh be ne ala memleket ben bu çifte standarta fazla dayanamayıp kapattıracam onlarda bayram etsinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski abone yeni aone diye ayırım yapıyor.yeni abonelerde birgün eski abone olacak ve ikinci sınıf muamelesi görmeye başlayacak.hız çok düşük hiç memnun değiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl menun olunur yeni abone çekmek için nerdeyse belleş bağlantı verecekler böyle yaparlarsa eskiler iptal edip yeniden abone olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

memnın degilim cunku kotalı lara indirim varken kotasızlara neden yok???????????????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır memnun değilim. türkiyede adsl pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, Telekoma hoşnutsuzluğunuzu İngilizce yazarak belirtin bence,Genel Müdür anlasın ve görsün.İngilizmiş.haberiniz olsun.

PLEASE ATTENTION TO THE GENERAL MANAGER!

WE ARE NOT SATISFIED WITH THE TELEKOM'S ADSL AT ALL.
    WE DO SUGGEST THAT EITHER QUOTAS RAISE UP DOUBLE OR
    MONTHLY SUBSCRİPTION FEES BE REDUCED.IT IS THE MOST
    EXPENSIVE AND THE SLOWEST ADSL SERVICE IN EUROPE.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eski aboneler oltaya düşmüş balık, bunlar oltaya yeni balıklar düşürmek için bu indirimi yaptılar. Eski aboneler den birkaçı aboneliklerini iptal ettirirse, kampanyanın şekli değişebilir. Arkadaşlar Türkiye'de tekelleşme oldukça, bir standart getirilmedikçe, bizim canımız çoook yanacak demektir.

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 45678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri