REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Adnan Polat: Takım gençleşecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Adnan Polat: Takım gençleşecek

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yeni sezonda transferde genel politikalarının Türkiye'de ve yurtdışında genç futbolculara önem vermek olduğunu söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, takımda gençleştirme operasyonu yapacaklarını belirtti.

Polat, ''Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, futbolcuların aldıkları transfer ücretlerinden tutun da diğer tüm özellikleri içeren raporları aldı. Bu raporların üzerinde çalışacak, ondan sonra bizi bilgilendirecek. Biz de ona göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Ama genel politikamız, hem Türkiye'de hem de yurtdışındaki genç futbolculara önem vermek olacaktır. Gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden eski noktasına getireceğiz'' diye konuştu.

Polat, Feldkamp'ın yönetimi böldüğü şeklindeki söylentiler ilgili olarak, ''15 kişilik yönetim kurulunda 15 kişinin aynı görüşte olması mümkün değil. Zaten hepimiz aynı fikirde olsak, 1 kişi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına işleri yapsa yeterli. Farklı düşüncelerin olması son derece normal. Farklı düşünceler var ama yönetimin bölünmesi diye birşey söz konusu değil'' şeklinde konuştu.

"FELDKAMP BİZE HOCA YETİŞTİRECEK"
    Adnan Polat, deneyimli teknik direktör Feldkamp'ın sarı-kırmızılı kulübe teknik direktör ve antrenör yetiştireceğini söyledi.

Polat, ''Feldkamp'ın bize antrenör yetiştirmesini istiyoruz. Altyapımızda 15 hoca var. Alt yapıdan nasıl futbolcu çıkarıyorsak, hoca da çıkarmamız lazım. Bunu da dünyada en iyi yapacak 3-4 antrenörden biridir Feldkamp" dedi.
    Polat, Feldkamp'ın yaşlı olmasını eleştirenlerle ilgili, "Herkes peşine takılıyor, ama hoca çıkıp futbol oynamayacak. Futbolcu oynayacak. Planını programını yapsın, stratejiyi belirlesin, taktiği versin. Ben daha hiçbir hocanın antrenmanda takımla birlikte koştuğunu görmedim. Onlar nezaret ederler sadece. Ben bu işin her türlü sorumluluğunu alacağımı zaten açıkladım'' diye konuştu.
    Galatasaray'ın gündeminde birkaç yeni transfer olduğunu da hatırlatan Polat, bunun için çalıştıklarını kaydetti.
    Polat, kendisinin ''Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alamaz, ancak formasını alır'' biçiminde bir açıklaması olmadığını, bu konuyu kimi basın organlarının yazdığını, diğer basın kuruluşlarının da inandığını, bu tip beyanatının olmadığını bildirdi.
    .userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ıhtıyarlarla olmuyor bıde genclerle ugrasalım derken bır yılımız daha gume gıdecekya hayırlısı bakalım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yılda komedi var be

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten üç büyük kulüpte futbolcu üretip satamazsa yakın zamanda kapılarına kilit vururlar...dolayısıyla bu bir tercih değil zorunluluk.....adnan polat'ın bunu beleş kahramanlığa soyunarak lanse etmesine gerek yok....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cinbo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar neden bir fenerlinin yazdığı yazı hakkında yorum yapıyorsunuzki onlar sizin başarılarınızla hiç ilgilndilermi
    bey kardeşim sanamı soracam kimin yazısına yorum yapacağımı...beğenmiyosan,insanları tuttukları takıma göre sınıflandırıyosan sen yorum yazma.......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb Polat'tan Çarpici AÇiklamalar!.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, hedeflerinin kulübe genç futbolcular kazandırmak olduğunu belirtti. Polat, Edirne'nin Keşan ilçesinde Cüneyt Yüksekdağ tarafından açılan Ege Seramik mağazasının açılışına katıldı.

Açılışta basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Polat, Karl Hainz Feldkamp ile anlaştıklarını, ancak basında bunun geçersiz olduğu yönünde haberler çıktığını belirterek, "Feldkamp alınırken Galatasaray Futbol A.Ş ile sözleşme yapmıştır. Futbol A.Ş'nin 5 yönetim kurulu üyesi vardır. Çıkan imza sirkülerine göre her hangi bir yönetim kurulu üyesi ile genel müdür imzaladığı zaman bu sözleşme geçerlidir. Sözleşmede benim ve şirketin genel müdür Adnan Sezgin'in imzası var. Başkanımızın da bilgisi var. Bazen basın mensubu arkadaşlar doğru bilgilenmeden kamuoyuna yanlış bilgi veriyorlar. Bir sorunumuz yok" dedi.

Hedeflerinin kulübe genç futbolcular kazandırmak olduğunu bildiren Polat, şunları kaydetti: "Bu sezon bunu yapamadık açıkçası. Feldkamp'ın bize antrenör yetiştirmesini istiyoruz. Altyapımızda 15 hoca var. Alt yapıdan nasıl futbolcu çıkarıyorsak, hoca da çıkarmamız lazım. Bunu da dünyada en iyi yapacak 3-4 antrenörden biridir Feldkamp. Herkes peşine takılıyor, ama hoca çıkıp futbol oynamayacak. Futbolcu oynayacak. Planını programını yapsın, stratejiyi belirlesin, taktiği versin. Ben daha hiçbir hocanın antrenmanda takımla birlikte koştuğunu görmedim. Onlar nezaret ederler sadece. Ben bu işin her türlü sorumluluğunu alacağımı zaten açıkladım."

Galatasaray'ın gündeminde birkaç yeni transfer olduğunu da hatırlatan Polat, bunun için çalıştıklarını kaydetti.

ÇANAKKALE'DE DE AYNI SÖZLER
    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yeni sezonda transferde genel politikalarının Türkiye'de ve yurtdışında genç futbolculara önem vermek olduğunu söyledi.

Adnan Polat, Çanakkale Valisi Orhan Kırlı'yı ziyaretinde, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine yönetimden herhangi bir istifa olayının yansımadığını, ancak Özhan Canaydın'a gelmiş olabileceğini kaydetti.

Bir istifa olduğu yönünde söylentiler olduğunu belirten Polat, "Ama onda da fevri hareket edilmiş olarak düşünüyorum. Herhalde o istifa işleme konulmaz, çünkü o arkadaşımız iyi bir Galatasaray'lıdır. Belki fevri bir anına denk geldi. Onun için istifasını geriye alacağına inanıyorum" dedi.

Polat, kendisinin "Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alamaz, ancak formasını alır" biçiminde bir açıklaması olmadığını, bu konuyu kimi basın organlarının yazdığını, diğer basın kuruluşlarının da inandığını, bu tip beyanatının olmadığını bildirdi.

"Yeni sezonda Galatasaray'ın transfer politikası nasıl olacak?" biçimindeki bir soruya Polat, şu yanıtı verdi: "Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, futbolcuların aldıkları transfer ücretlerinden tutun da diğer tüm özellikleri içeren raporları aldı. Pazartesi gününe kadar bu raporların üzerinde çalışacak, ondan sonra bizi bilgilendirecek. Biz de ona göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Ama genel politikamız, hem Türkiye'de hem de yurtdışındaki genç futbolculara önem vermek olacaktır. Gençleştirme operasyonu yapıp, Galatasaray takımını yeniden eski noktasına getireceğiz."

Polat, bir gazetecinin, "Feldkamp'ın yönetimi böldüğü şeklinde söylentiler var" sorusunu da şöyle yanıtladı: "15 kişilik yönetim kurulunda 15 kişinin aynı görüşte olması mümkün değil. Zaten hepimiz aynı fikirde olsak, 1 kişi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adına işleri yapsa yeterli. Farklı düşüncelerin olması son derece normal. Farklı düşünceler var ama yönetimin bölünmesi diye birşey söz konusu değil."

"Son maçta Fenebahçeliler 20.45 diye tezahürat yaptılar. O anda ne düşündünüz?" sorusuna Polat, "Demek ki 20.45 sadece Galatasaraylılar'ın değil, tüm Fenerbahçeliler ve futbol kamuoyunun genlerine işlemiş. Geçen yıl söyledim, Fenerbahçeliler kol saatlerine baktıkları vakit Galatasaray ve 20.45'i hatırlayacaklar, belki de hatırlamaya devam ediyorlar" yanıtını verdi.

Polat, Çanakkale Dardanelespor'dan transfer edilen futbolculardan son derece memnun olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "Hasan Kabze ve Mehmet Topal genç futbolcular. Kabze, bu yıl çok şans bulamadı, bulsa daha iyi olacaktı. Ama tahmin ediyorum Mehmet Topal, 3-4 maç arka arkaya oynarsa milli takımın değişmez ön liberosu olacak. Her iki futbolcumuzun insan ilişkileri ve ahlaklarından son derece memnunum. Ama bizde son sözü hoca söyler. Bu futbolcularımızı ye

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirilmiştir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri