Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Adnan Polat: Takým gençleþecek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Adnan Polat: Takým gençleþecek

Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, yeni sezonda transferde genel politikalarýnýn Türkiye'de ve yurtdýþýnda genç futbolculara önem vermek olduðunu söyledi.

Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, takýmda gençleþtirme operasyonu yapacaklarýný belirtti.

Polat, ''Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, futbolcularýn aldýklarý transfer ücretlerinden tutun da diðer tüm özellikleri içeren raporlarý aldý. Bu raporlarýn üzerinde çalýþacak, ondan sonra bizi bilgilendirecek. Biz de ona göre transfer politikamýzý belirleyeceðiz. Ama genel politikamýz, hem Türkiye'de hem de yurtdýþýndaki genç futbolculara önem vermek olacaktýr. Gençleþtirme operasyonu yapýp, Galatasaray takýmýný yeniden eski noktasýna getireceðiz'' diye konuþtu.

Polat, Feldkamp'ýn yönetimi böldüðü þeklindeki söylentiler ilgili olarak, ''15 kiþilik yönetim kurulunda 15 kiþinin ayný görüþte olmasý mümkün deðil. Zaten hepimiz ayný fikirde olsak, 1 kiþi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adýna iþleri yapsa yeterli. Farklý düþüncelerin olmasý son derece normal. Farklý düþünceler var ama yönetimin bölünmesi diye birþey söz konusu deðil'' þeklinde konuþtu.

"FELDKAMP BÝZE HOCA YETÝÞTÝRECEK"
    Adnan Polat, deneyimli teknik direktör Feldkamp'ýn sarý-kýrmýzýlý kulübe teknik direktör ve antrenör yetiþtireceðini söyledi.

Polat, ''Feldkamp'ýn bize antrenör yetiþtirmesini istiyoruz. Altyapýmýzda 15 hoca var. Alt yapýdan nasýl futbolcu çýkarýyorsak, hoca da çýkarmamýz lazým. Bunu da dünyada en iyi yapacak 3-4 antrenörden biridir Feldkamp" dedi.
    Polat, Feldkamp'ýn yaþlý olmasýný eleþtirenlerle ilgili, "Herkes peþine takýlýyor, ama hoca çýkýp futbol oynamayacak. Futbolcu oynayacak. Planýný programýný yapsýn, stratejiyi belirlesin, taktiði versin. Ben daha hiçbir hocanýn antrenmanda takýmla birlikte koþtuðunu görmedim. Onlar nezaret ederler sadece. Ben bu iþin her türlü sorumluluðunu alacaðýmý zaten açýkladým'' diye konuþtu.
    Galatasaray'ýn gündeminde birkaç yeni transfer olduðunu da hatýrlatan Polat, bunun için çalýþtýklarýný kaydetti.
    Polat, kendisinin ''Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alamaz, ancak formasýný alýr'' biçiminde bir açýklamasý olmadýðýný, bu konuyu kimi basýn organlarýnýn yazdýðýný, diðer basýn kuruluþlarýnýn da inandýðýný, bu tip beyanatýnýn olmadýðýný bildirdi.
    .userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ýhtýyarlarla olmuyor býde genclerle ugrasalým derken býr yýlýmýz daha gume gýdecekya hayýrlýsý bakalým

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu yýlda komedi var be

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten üç büyük kulüpte futbolcu üretip satamazsa yakýn zamanda kapýlarýna kilit vururlar...dolayýsýyla bu bir tercih deðil zorunluluk.....adnan polat'ýn bunu beleþ kahramanlýða soyunarak lanse etmesine gerek yok....

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Thumb Polat'tan Çarpici AÇiklamalar!.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, hedeflerinin kulübe genç futbolcular kazandýrmak olduðunu belirtti. Polat, Edirne'nin Keþan ilçesinde Cüneyt Yüksekdað tarafýndan açýlan Ege Seramik maðazasýnýn açýlýþýna katýldý.

Açýlýþta basýn mensuplarýnýn sorularýný cevaplandýran Polat, Karl Hainz Feldkamp ile anlaþtýklarýný, ancak basýnda bunun geçersiz olduðu yönünde haberler çýktýðýný belirterek, "Feldkamp alýnýrken Galatasaray Futbol A.Þ ile sözleþme yapmýþtýr. Futbol A.Þ'nin 5 yönetim kurulu üyesi vardýr. Çýkan imza sirkülerine göre her hangi bir yönetim kurulu üyesi ile genel müdür imzaladýðý zaman bu sözleþme geçerlidir. Sözleþmede benim ve þirketin genel müdür Adnan Sezgin'in imzasý var. Baþkanýmýzýn da bilgisi var. Bazen basýn mensubu arkadaþlar doðru bilgilenmeden kamuoyuna yanlýþ bilgi veriyorlar. Bir sorunumuz yok" dedi.

Hedeflerinin kulübe genç futbolcular kazandýrmak olduðunu bildiren Polat, þunlarý kaydetti: "Bu sezon bunu yapamadýk açýkçasý. Feldkamp'ýn bize antrenör yetiþtirmesini istiyoruz. Altyapýmýzda 15 hoca var. Alt yapýdan nasýl futbolcu çýkarýyorsak, hoca da çýkarmamýz lazým. Bunu da dünyada en iyi yapacak 3-4 antrenörden biridir Feldkamp. Herkes peþine takýlýyor, ama hoca çýkýp futbol oynamayacak. Futbolcu oynayacak. Planýný programýný yapsýn, stratejiyi belirlesin, taktiði versin. Ben daha hiçbir hocanýn antrenmanda takýmla birlikte koþtuðunu görmedim. Onlar nezaret ederler sadece. Ben bu iþin her türlü sorumluluðunu alacaðýmý zaten açýkladým."

Galatasaray'ýn gündeminde birkaç yeni transfer olduðunu da hatýrlatan Polat, bunun için çalýþtýklarýný kaydetti.

ÇANAKKALE'DE DE AYNI SÖZLER
    Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, yeni sezonda transferde genel politikalarýnýn Türkiye'de ve yurtdýþýnda genç futbolculara önem vermek olduðunu söyledi.

Adnan Polat, Çanakkale Valisi Orhan Kýrlý'yý ziyaretinde, gazetecilere yaptýðý açýklamada, kendisine yönetimden herhangi bir istifa olayýnýn yansýmadýðýný, ancak Özhan Canaydýn'a gelmiþ olabileceðini kaydetti.

Bir istifa olduðu yönünde söylentiler olduðunu belirten Polat, "Ama onda da fevri hareket edilmiþ olarak düþünüyorum. Herhalde o istifa iþleme konulmaz, çünkü o arkadaþýmýz iyi bir Galatasaray'lýdýr. Belki fevri bir anýna denk geldi. Onun için istifasýný geriye alacaðýna inanýyorum" dedi.

Polat, kendisinin "Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alamaz, ancak formasýný alýr" biçiminde bir açýklamasý olmadýðýný, bu konuyu kimi basýn organlarýnýn yazdýðýný, diðer basýn kuruluþlarýnýn da inandýðýný, bu tip beyanatýnýn olmadýðýný bildirdi.

"Yeni sezonda Galatasaray'ýn transfer politikasý nasýl olacak?" biçimindeki bir soruya Polat, þu yanýtý verdi: "Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, futbolcularýn aldýklarý transfer ücretlerinden tutun da diðer tüm özellikleri içeren raporlarý aldý. Pazartesi gününe kadar bu raporlarýn üzerinde çalýþacak, ondan sonra bizi bilgilendirecek. Biz de ona göre transfer politikamýzý belirleyeceðiz. Ama genel politikamýz, hem Türkiye'de hem de yurtdýþýndaki genç futbolculara önem vermek olacaktýr. Gençleþtirme operasyonu yapýp, Galatasaray takýmýný yeniden eski noktasýna getireceðiz."

Polat, bir gazetecinin, "Feldkamp'ýn yönetimi böldüðü þeklinde söylentiler var" sorusunu da þöyle yanýtladý: "15 kiþilik yönetim kurulunda 15 kiþinin ayný görüþte olmasý mümkün deðil. Zaten hepimiz ayný fikirde olsak, 1 kiþi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adýna iþleri yapsa yeterli. Farklý düþüncelerin olmasý son derece normal. Farklý düþünceler var ama yönetimin bölünmesi diye birþey söz konusu deðil."

"Son maçta Fenebahçeliler 20.45 diye tezahürat yaptýlar. O anda ne düþündünüz?" sorusuna Polat, "Demek ki 20.45 sadece Galatasaraylýlar'ýn deðil, tüm Fenerbahçeliler ve futbol kamuoyunun genlerine iþlemiþ. Geçen yýl söyledim, Fenerbahçeliler kol saatlerine baktýklarý vakit Galatasaray ve 20.45'i hatýrlayacaklar, belki de hatýrlamaya devam ediyorlar" yanýtýný verdi.

Polat, Çanakkale Dardanelespor'dan transfer edilen futbolculardan son derece memnun olduðunu belirterek, sözlerini þöyle tamamladý: "Hasan Kabze ve Mehmet Topal genç futbolcular. Kabze, bu yýl çok þans bulamadý, bulsa daha iyi olacaktý. Ama tahmin ediyorum Mehmet Topal, 3-4 maç arka arkaya oynarsa milli takýmýn deðiþmez ön liberosu olacak. Her iki futbolcumuzun insan iliþkileri ve ahlaklarýndan son derece memnunum. Ama bizde son sözü hoca söyler. Bu futbolcularýmýzý ye

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konular birleþtirilmiþtir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cinbo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar neden bir fenerlinin yazdýðý yazý hakkýnda yorum yapýyorsunuzki onlar sizin baþarýlarýnýzla hiç ilgilndilermi
    bey kardeþim sanamý soracam kimin yazýsýna yorum yapacaðýmý...beðenmiyosan,insanlarý tuttuklarý takýma göre sýnýflandýrýyosan sen yorum yazma.......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri