Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, yeni sezonda transferde genel politikalarýnýn Türkiye'de ve yurtdýþýnda genç futbolculara önem vermek olduðunu söyledi.
Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý Adnan Polat, takýmda gençleþtirme operasyonu yapacaklarýný belirtti.
Polat, ''Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, futbolcularýn aldýklarý transfer ücretlerinden tutun da diðer tüm özellikleri içeren raporlarý aldý. Bu raporlarýn üzerinde çalýþacak, ondan sonra bizi bilgilendirecek. Biz de ona göre transfer politikamýzý belirleyeceðiz. Ama genel politikamýz, hem Türkiye'de hem de yurtdýþýndaki genç futbolculara önem vermek olacaktýr. Gençleþtirme operasyonu yapýp, Galatasaray takýmýný yeniden eski noktasýna getireceðiz'' diye konuþtu.
Polat, Feldkamp'ýn yönetimi böldüðü þeklindeki söylentiler ilgili olarak, ''15 kiþilik yönetim kurulunda 15 kiþinin ayný görüþte olmasý mümkün deðil. Zaten hepimiz ayný fikirde olsak, 1 kiþi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu adýna iþleri yapsa yeterli. Farklý düþüncelerin olmasý son derece normal. Farklý düþünceler var ama yönetimin bölünmesi diye birþey söz konusu deðil'' þeklinde konuþtu.
"FELDKAMP BÝZE HOCA YETÝÞTÝRECEK"
Adnan Polat, deneyimli teknik direktör Feldkamp'ýn sarý-kýrmýzýlý kulübe teknik direktör ve antrenör yetiþtireceðini söyledi.
Polat, ''Feldkamp'ýn bize antrenör yetiþtirmesini istiyoruz. Altyapýmýzda 15 hoca var. Alt yapýdan nasýl futbolcu çýkarýyorsak, hoca da çýkarmamýz lazým. Bunu da dünyada en iyi yapacak 3-4 antrenörden biridir Feldkamp" dedi.
Polat, Feldkamp'ýn yaþlý olmasýný eleþtirenlerle ilgili, "Herkes peþine takýlýyor, ama hoca çýkýp futbol oynamayacak. Futbolcu oynayacak. Planýný programýný yapsýn, stratejiyi belirlesin, taktiði versin. Ben daha hiçbir hocanýn antrenmanda takýmla birlikte koþtuðunu görmedim. Onlar nezaret ederler sadece. Ben bu iþin her türlü sorumluluðunu alacaðýmý zaten açýkladým'' diye konuþtu.
Galatasaray'ýn gündeminde birkaç yeni transfer olduðunu da hatýrlatan Polat, bunun için çalýþtýklarýný kaydetti.
Polat, kendisinin ''Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alamaz, ancak formasýný alýr'' biçiminde bir açýklamasý olmadýðýný, bu konuyu kimi basýn organlarýnýn yazdýðýný, diðer basýn kuruluþlarýnýn da inandýðýný, bu tip beyanatýnýn olmadýðýný bildirdi..userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri