silindi
silindi
Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.
![]()
![]()
...gerçektende öyle
"Çünkü canım Mustafa Kemal, bizim adam olacağımızı sandı"....??? malesefki olamadık mademki olsaydık şimdi bu durumda olmazdık...ATAM herşeye rağmen İZİNDEYİZ...!!!
Atatürk ün dedigi gibi ben bu millete herşeyi ögrettim uşaklıgı ögretemedim evet biz asla uşak olmayacagız asla egilmeyecegiz yeterki biraz kafamızı kulanalım bu millet adam gibi adamdır aziz dostum merak etme sadece başımızdakiler biraz egri cıktı okadar bu Türk milleti bir gün hakettigi yere gelecek ben buna inanıyorum
sana katılıyorum dejavu 42 biz türk halkı asla ışak ve esir olmazdık ama bu başımızdaki zavallı kabine bizim başımıza çuvalmı giydirmedi anamıza lafmı etmedi ülkenin önde gelen kurumlarıyla iyimi geçindi bizi amerikanın zaten eisriyken dahada esiroğluesirmi etmedi bize insan olduğumuzu hatırlatmaktan başka herşeyi yaptı yunanlılar eski mitolojisindeki tanrıçalarıyla dünyada nam saldı biz yüce ataürkümüzün saldığı namı yaşatamadık gittik sağolsun bunları başımıza getiren insanlarımız
Evet guzel bir konuya temas etmissiniz malesef aynen dediginiz gibi . Turk olarak bizler Atamizin ilkelerine bagli kalamadik onun icin basimizdan bu belalar eksik olmuyor.Bir 10 yil daha yasasaydi rahmetli Ataturk simdi bu dunyayi yonetenlerden biriside bizdik sanayi olarak ama olmadi
Biz yinede atamizin izindeyiz
Kafalarını kuma gömüpte dünyaya ...... ile bakanlar utansın (Deve kuşu misali)
Atatürk doğru yolu göstremiş ama bizleri onun izinden şaşırtmaya uğraşanlar utansın... Atam sen rahat uyu Bizler herşeye rağmen İZİNDEYİZ...!!!
ibalan arkadaşım Mustafa Kemal Atatürk için yazılan ilhan selçuk'un yazısını bizlere ilettiğin için çok teşekkür ederim çok güzel bir yazı.
silindi
Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
lütfen vatanımıza sahip çıkalım ne olursa olsun ..
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri