Movie smart2 şifrelendi :46:
ben anlamıyorum aydın doganı ve calısan ekipmanlari rezil insanlar ya resmen insanlari keriz yerine koyuyorlar bunlar ya size tavsiyem d smart almayin
hergün bi kanal sifreleniyor bunlar milleti tv ugruna batıracak ya yokmu bunun önüne gececek bi yetkili bune böyle ya avrupa yok böyle bisey ya
tutmuslar d smarttı telefona baglatmıslar ne icin aylık ücret icin peki ne diyorlar su an efendim yanlis bilgilenmissiniz aylik ücret yok kanallari ücertsiz izliyebilirsiniz?öylemiiii peki izle öde secenegi ne anlama geliyor?
arkadaslar lütfen elbirligi yapalim bunlara gecik vermiyelim bunlar tam anlamiyla bizi kandiriyorlar aydın dogandan kime hayir gelir yaaaa
yok efendim d smart al kendini şımart yo0k öyle bi şey elimdeki makina d smarttan kat kat iyi ben kendimi diger makinayla şımartmışım şımarttıgım kadar hehe
önümüzdeki aylarda ve yıllarda ne olacak hep böyle bedavamı izlenecek maclar tabiki degil ne olacak hemen parali olacak yani izle öde seceenegi olacak :46:![]()
![]()
burdan RTÜK bu olaya neden sessiz kalıyor anlamıyorum
geç bile kaldılar
kendi platformlarına soksunlar hemen kanalı
şifreli kanalın ne işi var turksatta!!!
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Ne Bekliyordunuz. Daha Bu D Smart Denilen Ucubeyi Alanların İyi günleri.Bir Süre Sonra Forumda Bu Ucubeyi Savunan Diğital Necati'leri göreceğiz.Sadece Normal Uydularda Seyredeceğiniz Kanalları Verecekler Diğer Uyduruk Bir Kaç Kanalıda Para ile verecekler.Tabi sıralı olarak.Biz Kanalları Uydularımızda Sıraya Koyamıyoruz ya.Bi de Saat 12'den Sonra Passion varya.Bizde yok ya'![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri