Bizler çerçeve olarak karşımızda sizleri görüp o çerçeve içersinde sizlerden esinlenip, yardım alıp yaşadığımız dünyada lanse edip farklı olmak doğru haraket etmek, mutlu olmak adına bu foruma üye oldum, mutluydum da ama ne demek sabretmeyenlere bu çerçeve olsun?
Efendi kardeşim yaşın benden büyük üyelik bilgilerim senin elinin altında beni rencide et diye burda değilim senin forumun bizim olsun diye burdayım.
Aynı düşünceye sahip olanlar kendilerine bir yuva buldu diye burdayım bizim daha öncede yazımda belirttiğim gibi ÖZELEŞTİRİ yazılarıma yardım isteklerimize hakaret et diye değil lütfen yapmış olduğun talihsiz beyanatlarını geri al.
Seni sevmesek kabul etmesek burda olmayız. Senin stresinin farklı noktalardan kaynaklanıp burda yanlış yaptığını düşünüyorum.
Bu forum artık büyüdü ve çok büyük bir aile oldu bu konu da aile içersinde kapansın düşüncesindeyim, kullanmış olduğumuz cihaz tabiki en üstün cihaz olmasını istiycez, cevap bu olmamalıydı.
Daha mutlu daha bilgi veren daha seviyeli forum olma temennisiyle hayırlı günler dilerim.
Yer imleri