REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Fenerbahçe'den Taarruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılardan görüyorum ki bazı bjk li arkadaşlar hala fenerbahcenin başarılı icratlarına bişeyler bulmak icin habire cabalıyorlar bunlar başarısızlıgın ezilmişligin ve kıskanclıgın göstergesi gecen günde yazdım bjk zidanı alsın sanırım yaşı 38 yada 39 burdan bjk ilk tebrik edecek ben olacam once birilerini getirmeyi ogrenin sonra eleştirin bu ülkeye gelen yabancıları biliyoruz aklıma ilk gelen bjk li müslüm baba oldu müslüm babaları getirenler carlosları getirenlere heralde bişeyler söylemesi abest olur fenerbahce dünya starlarını getiriyor getirmeye devam ediyor güneş balcıkla sıvanmaz arkadaşlar saygılar
    sıkıntı şurada kardeş...ben ilk mesajımda yalan haber üreten basına giydirdim....co-admin arkadaşımız her ne hikmetse bunu kendi üzerine alındı ve sanki f.bahçe'ye karşı bir art düşüncemiz varmış gibi davranmaya başladı....bana ne fenerden....beni hiç enterese etmiyor...isterlerse ronaldinho'yu getirsinler...tebrik etmekten başka bişey yapmayız...ben hala daha bu basının uydurmalarını gerçek habermiş gibi yansıtmayı doğru bulmadığımı söylüyorum...o iki haberde şişirme haber....bekleyip haklı olduğumu görürsünüz....dolayısıyla co-admin arkadaşımızın son yazdığı mesaja cevap vermedim....yoksa o zikrettiği futbolcularında hangi background la ve şartlarla geldiğinide biliyorum....ama dediğim gibi f.bahçe'nin yaptıkları yada yapmadıkları beni ilgilendirmiyor...sadece basının uydurmalarını gerçek gibi yansıtmak yanlıştır....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basın her transfer döneminde olmadık kişileri atar ama hakan kardeşimiz bir haber vermiş dedigi gibi oyuncu gelir yada gelmez bu oyuncunun bilecegi iştir benim anlatmak istedigimse genel olarak gördügüm bjk li kardeşlerimizde bir saldırı var nedenini anlamıyorum buda bir fenerbahceli olarak beni üzüyor ben türkiye de hangi takım olursa olsun ünlü iyi bir futbolcu getirirse memnun olurum cünkü türkiye kazanır mantık bu olmalı bence boş eleştiriler olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sıkıntı şurada kardeş...ben ilk mesajımda yalan haber üreten basına giydirdim....co-admin arkadaşımız her ne hikmetse bunu kendi üzerine alındı ve sanki f.bahçe'ye karşı bir art düşüncemiz varmış gibi davranmaya başladı....bana ne fenerden....beni hiç enterese etmiyor...isterlerse ronaldinho'yu getirsinler...tebrik etmekten başka bişey yapmayız...ben hala daha bu basının uydurmalarını gerçek habermiş gibi yansıtmayı doğru bulmadığımı söylüyorum...o iki haberde şişirme haber....bekleyip haklı olduğumu görürsünüz....dolayısıyla co-admin arkadaşımızın son yazdığı mesaja cevap vermedim....yoksa o zikrettiği futbolcularında hangi background la ve şartlarla geldiğinide biliyorum....ama dediğim gibi f.bahçe'nin yaptıkları yada yapmadıkları beni ilgilendirmiyor...sadece basının uydurmalarını gerçek gibi yansıtmak yanlıştır....selametle
    Bende size Fenerbahçe düşmanı falan demedim ayrıca basınımızında yalancı olduğunu biliyorum fakat öyle bir konuştunuzki sanki bu futbolcuların Fenerbahçe'ye gelmesi imkânsız..Kesinlikle imkânsız değil fakat Trezeguet olmazsa başkası olur..Son dakikaya kadar kesin ismi kimse bilemez..
    Fenerbahçe son bir yıldız daha alacağını açıkladı biz sadece isimler üzerinde konuşuyoruz..Sonuçta bir yıldız gelecek...
    Ayrıca biz herkese yıldız demeyiz..Yıldız dediysek Carlos ayarında futbolcudur..Eğer bu şekilde bir transfer yapmazlarsa Fenerbahçe yönetiminin ayıbıdır fakat bugünkü gazetelere bakıyorum da Beşiktaş Christanval ve Geremi gibi oyuncuları alıyormuş Birazda bunu tartışalım..Hep Fenerbahçe'yi tartışmak olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basın her transfer döneminde olmadık kişileri atar ama hakan kardeşimiz bir haber vermiş dedigi gibi oyuncu gelir yada gelmez bu oyuncunun bilecegi iştir benim anlatmak istedigimse genel olarak gördügüm bjk li kardeşlerimizde bir saldırı var nedenini anlamıyorum buda bir fenerbahceli olarak beni üzüyor ben türkiye de hangi takım olursa olsun ünlü iyi bir futbolcu getirirse memnun olurum cünkü türkiye kazanır mantık bu olmalı bence boş eleştiriler olmamalı
    yok valla..benim kimseye saldırmak gibi bi derdim.yok....ha geçmişte sadece tigana ve yıldırım demirören'e buradan sağlam giydirdim...dediğim gibi fenerbahçe beni ilgilendirmiyor....iyi bişey yaparlarsa tebrik ederiz....sadece f.bahçe değil kim yaparsa....teknik direktör konusundada beşiktaşla ilgili haberler buraya yansıtıldığında ilk muhalefeti ben koydum...sonuçtada haklı çıktım....salt f.bahçe ile ilgili olan değil,tüm işkembe-i kübradan atılmış haberlere muhalefet koyarım...bunu farklı algılayanlar varsa o onların bileceği bi iştir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende size Fenerbahçe düşmanı falan demedim ayrıca basınımızında yalancı olduğunu biliyorum fakat öyle bir konuştunuzki sanki bu futbolcuların Fenerbahçe'ye gelmesi imkânsız..Kesinlikle imkânsız değil fakat Trezeguet olmazsa başkası olur..Son dakikaya kadar kesin ismi kimse bilemez..
    Fenerbahçe son bir yıldız daha alacağını açıkladı biz sadece isimler üzerinde konuşuyoruz..Sonuçta bir yıldız gelecek...
    Ayrıca biz herkese yıldız demeyiz..Yıldız dediysek Carlos ayarında futbolcudur..Eğer bu şekilde bir transfer yapmazlarsa Fenerbahçe yönetiminin ayıbıdır fakat bugünkü gazetelere bakıyorum da Beşiktaş Christanval ve Geremi gibi oyuncuları alıyormuş Birazda bunu tartışalım..Hep Fenerbahçe'yi tartışmak olmaz..
    olur kardeş...hemen söyleyeyim....geremi yalan haber....christanval ise hayal.....çok zor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki basın her takım icin ilgi cekmek satışları fazlalaştırmak icin haber yayınlıyor dedim gibi keşke her kulub dünya yıldızlarını türkiye getirse bizde onları türkiyede izlesek ben bundan memnun olurum hic birzamanda onları eleştirmem yok yaşlı yok su bu diye birazmanlar gs ye haci geldi adama bu kim bilmem neyin askerlik arakadşı falan filan saladılar sonra adam herkesi hayran bırkatı kendine bu işler yaşla olmuyor tercube ve profesyonel bir anlayışla oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dereyi görmeden paçayı sıvama hemen benim aklım başka birşeye çalışmaz imza varmı o zaman yazarsın saygılarrrrrrrrrrrrr

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri