REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe'den Taarruz..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe'den Taarruz..

Fenerbahçe’de transfer harekâtı tam gaz sürüyor. Makaay’da müjde yakın; Ali Bilgin, Mehmet Topuz ve Gökhan bitti, kulüpleri bekleniyor.
    09.06.2007

ROY MAKAAY
    Bayern Münih, Werder Bremen’in kaptanı Miroslav Klose’yi bitirmek üzere... Bu transferin gerçekleşmesi halinde, Roy Makaay’a yol görünecek. Alman Kulübü ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldız, Roberto Carlos transferi sonrası Fenerbahçe’ye sıcak bakmaya başladı. Sarı-Lacivertliler’in de 32 yaşındaki Makaay için hatırı sayılır bir bütçe ayırdığı vurgulandı.

MEHMET TOPUZ
    Fenerbahçe, genç oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. Ancak 2009’a kadar mukavele yaptığı Kayserispor’un inadı sürüyor. 3 Büyükler içinde en yüksek ücreti sunan Başkan ise Aziz Yıldırım...

ALİ BİLGİN
    Sezonun son haftasında Antalyaspor ile yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe ise bu gelişmeden 1 ay önce Güney kulübünün kapısını çalmıştı. Nihat Özdemir bu işi bitirdi, artık sadece imza bekleniyor.

GÖKHAN ÜNAL
    Sarı-Lacivertliler, onunla da el sıkıştı. Fakat Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un, Gökhan Ünal konusunda, ‘Üç Büyükler’ ve ‘Rus kulüpleri’ni veto ettiği biliniyor. Bu konudaki düğümü de Başkan Aziz Yıldırım çözecek. Görüşmeler sürüyor...

MEHMET YILDIZ
    Gelecek sezon bol alternatifli bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe için iyi bir seçenek olarak gösteriliyor. Ancak Sivasspor’un 2 milyon Dolar’lık isteği de kesinlikle kabul edilmiyor, takas öneriliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay vay vay....ülen bu türk medyasını acaba diri diri yaksak allah günah yazarmı acaba???yukarıdaki haberlerden sadece ali bilgin kısmı doğru...diğerleri zor ihtimaller....ama anlı şanlı medyamız hepsini bitmiş gibi gösteriyo....bu nasıl bir iştir bilen bi zahmet açıklasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vay vay vay....ülen bu türk medyasını acaba diri diri yaksak allah günah yazarmı acaba???yukarıdaki haberlerden sadece ali bilgin kısmı doğru...diğerleri zor ihtimaller....ama anlı şanlı medyamız hepsini bitmiş gibi gösteriyo....bu nasıl bir iştir bilen bi zahmet açıklasın.
    Siz tüm transfer işlerini medyadan daha iyi bildiğiniz için artık medyaya değil size güveniyoruz..
    Bu gazetelere sizin gibi yazarlar lazım yazar olmayı neden düşünmediniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş sendee çok büyük fener aşkı var beee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kırmızı yeride işaretledim.Allah günah yazar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu transfer haberlerinin çoğu doğru değil medyanın abartması yani tiraj meselesi....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"F.Bahçe'yi reddettim"
    Almanya'nın Bayern Münih Kulübü'nde forma giyen Hollandalı golcü Roy Makaay, Fenerbahçe'den cazip bir transfer teklifi aldığını, ancak reddettiğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nin 10 Haziran 2007 tarihli haberine göre, Roy Makaay, "Fenerbahçe'nin teklifi cazip, fakat benim Bayern Münih'ten ayrılmaya hiç ama hiç niyetim yok" ifadesini kullandı. Hollandalı yıldızın menajeri Rob Jansen de, "Fenerbahçe'nin Makaay'ı istediğini biliyoruz. Fakat Roy Makaay'a teklifi ilettiğimizde, Türkiye'de kesinlikle oynamak istemediğini bize söyledi" açıklamasını yaptı. Öte yandan B.Münih'in 15 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği 32 yaşındaki Makaay'a, Hollanda'dan PSV Eindhoven ve Feyenoord kulüplerinin talip olduğu belirtildi. Hollandalı yıldızın bonservisi için önemli bir bütçe ayıran Fenerbahçe Yönetimi’nin ise, Makaay'ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
    10.06.2007

Kaynak : Hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı slimshady_45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "F.Bahçe'yi reddettim"
    Almanya'nın Bayern Münih Kulübü'nde forma giyen Hollandalı golcü Roy Makaay, Fenerbahçe'den cazip bir transfer teklifi aldığını, ancak reddettiğini söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nin 10 Haziran 2007 tarihli haberine göre, Roy Makaay, "Fenerbahçe'nin teklifi cazip, fakat benim Bayern Münih'ten ayrılmaya hiç ama hiç niyetim yok" ifadesini kullandı. Hollandalı yıldızın menajeri Rob Jansen de, "Fenerbahçe'nin Makaay'ı istediğini biliyoruz. Fakat Roy Makaay'a teklifi ilettiğimizde, Türkiye'de kesinlikle oynamak istemediğini bize söyledi" açıklamasını yaptı. Öte yandan B.Münih'in 15 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği 32 yaşındaki Makaay'a, Hollanda'dan PSV Eindhoven ve Feyenoord kulüplerinin talip olduğu belirtildi. Hollandalı yıldızın bonservisi için önemli bir bütçe ayıran Fenerbahçe Yönetimi’nin ise, Makaay'ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
    10.06.2007

Kaynak : Hürriyet

yazar olmama gerek yok arkadaşlar....bu haberde ibret olsun.....selametle
    Konu bulletfromhell tarafından (10-06-2007 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazar olmama gerek yok arkadaşlar....**.....selametle
    Önce mesajınızı editleyin..Kullandığınız kelimeler son derece çirkindir..Ben editlemek istemiyorum..
    Sonrasına gelince..Biz Fenerbahçe'nin Makaay'a teklif yaptığını duyurduk..Ondan sonrası futbolcunun kendisine kalmıştır..İster kabul eder istersede reddeder..Fakat sizin dediğiniz gibi ortada yalan yok bu futbolcuya teklif yapılmış.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Önce mesajınızı editleyin..Kullandığınız kelimeler son derece çirkindir..Ben editlemek istemiyorum..
    Sonrasına gelince..Biz Fenerbahçe'nin Makaay'a teklif yaptığını duyurduk..Ondan sonrası futbolcunun kendisine kalmıştır..İster kabul eder istersede reddeder..Fakat sizin dediğiniz gibi ortada yalan yok bu futbolcuya teklif yapılmış.....
    mesajı editledim....sonrasına gelince birine teklif yapmak başarı değildir....herkes herkese teklif yapabilir...geçmişte galatasaray fernando morientes'e teklif yaptı...sonuç 0....şu ara beşiktaş milanda oynayan ronaldo luis nazario de lima'ya teklif yapıyor...açıkçası olma şansı % 5....bu mudur yani başarı ??bende bi amatör kulüp satın alayım gideyim wayne rooney'e teklif yapayım...aa ne büyük iş yaptım dimi????fenerbahçe teklif yapmıştır....kimse yalan demedi....ama olayları abartarak gelmeyi istiyormuş,eli kulağında,büyük bi ihtimalle çözüldü vb. gibi şişirme haberleri insanlara vermek ayıptır....varsa kesin bildiğiniz bişey söyleyin....ben bugüne kadar r.carlosla ilgili 'olmaz yalandır' dedimmi??? hayır...çünkü olacağını biliyordum...inanmıyorsanız forumu inceleyin bakın...geldiği zamanda hayırlı olsun dedim dimi?? şu son iki haber içinde şunu tekraR Söylüyorum..:trezequet ve makaay'ı fenerbahçe alamayacak....hatta ali bilgin dışındaki diğer yerli oyuncularıda alma ihtimalleri çok zayıf.........selametle
    Konu bulletfromhell tarafından (10-06-2007 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri