Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sıkıntı şurada kardeş...ben ilk mesajımda yalan haber üreten basına giydirdim....co-admin arkadaşımız her ne hikmetse bunu kendi üzerine alındı ve sanki f.bahçe'ye karşı bir art düşüncemiz varmış gibi davranmaya başladı....bana ne fenerden....beni hiç enterese etmiyor...isterlerse ronaldinho'yu getirsinler...tebrik etmekten başka bişey yapmayız...ben hala daha bu basının uydurmalarını gerçek habermiş gibi yansıtmayı doğru bulmadığımı söylüyorum...o iki haberde şişirme haber....bekleyip haklı olduğumu görürsünüz....dolayısıyla co-admin arkadaşımızın son yazdığı mesaja cevap vermedim....yoksa o zikrettiği futbolcularında hangi background la ve şartlarla geldiğinide biliyorum....ama dediğim gibi f.bahçe'nin yaptıkları yada yapmadıkları beni ilgilendirmiyor...sadece basının uydurmalarını gerçek gibi yansıtmak yanlıştır....selametle
Bende size Fenerbahçe düşmanı falan demedim ayrıca basınımızında yalancı olduğunu biliyorum fakat öyle bir konuştunuzki sanki bu futbolcuların Fenerbahçe'ye gelmesi imkânsız..Kesinlikle imkânsız değil fakat Trezeguet olmazsa başkası olur..Son dakikaya kadar kesin ismi kimse bilemez..
Fenerbahçe son bir yıldız daha alacağını açıkladı biz sadece isimler üzerinde konuşuyoruz..Sonuçta bir yıldız gelecek...
Ayrıca biz herkese yıldız demeyiz..Yıldız dediysek Carlos ayarında futbolcudur..Eğer bu şekilde bir transfer yapmazlarsa Fenerbahçe yönetiminin ayıbıdır fakat bugünkü gazetelere bakıyorum da Beşiktaş Christanval ve Geremi gibi oyuncuları alıyormuş Birazda bunu tartışalım..Hep Fenerbahçe'yi tartışmak olmaz..