mesajı editledim....sonrasına gelince birine teklif yapmak başarı değildir....herkes herkese teklif yapabilir...geçmişte galatasaray fernando morientes'e teklif yaptı...sonuç 0....şu ara beşiktaş milanda oynayan ronaldo luis nazario de lima'ya teklif yapıyor...açıkçası olma şansı % 5....bu mudur yani başarı ??bende bi amatör kulüp satın alayım gideyim wayne rooney'e teklif yapayım...aa ne büyük iş yaptım dimi????fenerbahçe teklif yapmıştır....kimse yalan demedi....ama olayları abartarak gelmeyi istiyormuş,eli kulağında,büyük bi ihtimalle çözüldü vb. gibi şişirme haberleri insanlara vermek ayıptır....varsa kesin bildiğiniz bişey söyleyin....ben bugüne kadar r.carlosla ilgili 'olmaz yalandır' dedimmi??? hayır...çünkü olacağını biliyordum...inanmıyorsanız forumu inceleyin bakın...geldiği zamanda hayırlı olsun dedim dimi?? şu son iki haber içinde şunu tekraR Söylüyorum..:trezequet ve makaay'ı fenerbahçe alamayacak....hatta ali bilgin dışındaki diğer yerli oyuncularıda alma ihtimalleri çok zayıf.........selametle
Yer imleri