REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Fenerbahçe'den Taarruz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Önce mesajınızı editleyin..Kullandığınız kelimeler son derece çirkindir..Ben editlemek istemiyorum..
    Sonrasına gelince..Biz Fenerbahçe'nin Makaay'a teklif yaptığını duyurduk..Ondan sonrası futbolcunun kendisine kalmıştır..İster kabul eder istersede reddeder..Fakat sizin dediğiniz gibi ortada yalan yok bu futbolcuya teklif yapılmış.....
    mesajı editledim....sonrasına gelince birine teklif yapmak başarı değildir....herkes herkese teklif yapabilir...geçmişte galatasaray fernando morientes'e teklif yaptı...sonuç 0....şu ara beşiktaş milanda oynayan ronaldo luis nazario de lima'ya teklif yapıyor...açıkçası olma şansı % 5....bu mudur yani başarı ??bende bi amatör kulüp satın alayım gideyim wayne rooney'e teklif yapayım...aa ne büyük iş yaptım dimi????fenerbahçe teklif yapmıştır....kimse yalan demedi....ama olayları abartarak gelmeyi istiyormuş,eli kulağında,büyük bi ihtimalle çözüldü vb. gibi şişirme haberleri insanlara vermek ayıptır....varsa kesin bildiğiniz bişey söyleyin....ben bugüne kadar r.carlosla ilgili 'olmaz yalandır' dedimmi??? hayır...çünkü olacağını biliyordum...inanmıyorsanız forumu inceleyin bakın...geldiği zamanda hayırlı olsun dedim dimi?? şu son iki haber içinde şunu tekraR Söylüyorum..:trezequet ve makaay'ı fenerbahçe alamayacak....hatta ali bilgin dışındaki diğer yerli oyuncularıda alma ihtimalleri çok zayıf.........selametle
    Konu bulletfromhell tarafından (10-06-2007 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zor biraz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesajı editledim....sonrasına gelince birine teklif yapmak başarı değildir....herkes herkese teklif yapabilir...geçmişte galatasaray fernando morientes'e teklif yaptı...sonuç 0....şu ara beşiktaş milanda oynayan ronaldo luis nazario de lima'ya teklif yapıyor...açıkçası olma şansı % 5....bu mudur yani başarı ??bende bi amatör kulüp satın alayım gideyim wayne rooney'e teklif yapayım...aa ne büyük iş yaptım dimi????fenerbahçe teklif yapmıştır....kimse yalan demedi....ama olayları abartarak gelmeyi istiyormuş,eli kulağında,büyük bi ihtimalle çözüldü vb. gibi şişirme haberleri insanlara vermek ayıptır....varsa kesin bildiğiniz bişey söyleyin....ben bugüne kadar r.carlosla ilgili 'olmaz yalandır' dedimmi??? hayır...çünkü olacağını biliyordum...inanmıyorsanız forumu inceleyin bakın...geldiği zamanda hayırlı olsun dedim dimi?? şu son iki haber içinde şunu tekraR Söylüyorum..:trezequet ve makaay'ı fenerbahçe alamayacak....hatta ali bilgin dışındaki diğer yerli oyuncularıda alma ihtimalleri çok zayıf.........selametle
    Arkadaşım teklifi herkes yapar ama herkes alamaz..Şu anda Fenerbahçe'nin geldiği seviyeye bakarsak iki oyuncuyuda alabilecek niteliktedir fakat oyuncular gelirmi gelmezmi kendi bilir..Tanınmayan bir takım gidip teklif yaparsa tabiki kabul etmeyecekler..
    Eğer Aziz Yıldırım'ın gerçekleştirdiği transferlerin listesine bakarsanız Trezeguet'in hiçte imkânsız olmadığını görürsünüz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım teklifi herkes yapar ama herkes alamaz..Şu anda Fenerbahçe'nin geldiği seviyeye bakarsak iki oyuncuyuda alabilecek niteliktedir fakat oyuncular gelirmi gelmezmi kendi bilir..Beşiktaşı tanıyan yok gidip teklif yaparsa tabiki kabul etmeyecekler..
    Eğer Aziz Yıldırım'ın gerçekleştirdiği transferlerin listesine bakarsanız Trezeguet'in hiçte imkânsız olmadığını görürsünüz..
    önce sonuçları görelim sonra aziz yıldırımı övelim.....patrick viera alındığı için kendi isteğiyle ayrılan appiah ve 35 yaşına gelmiş,capello tarafından istenmeyen r.carlos dışında avrupadan alınan isimli oyuncu yok....dolayısıylada ismi geçen diğer oyuncular ne kulüplerinden ayrılmak istiyorlar nede emekliliği gelmiş istenmeyen oyuncular olmadıkları için aziz yıldırım değil allame-i cihan gelse kulübün başına ALAMAZSINIZ...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım alacak olan teklif yapar.demekki bir şey var ki teklif yapıyor.kimse almayı düşünmediği oyuncuya teklifte bulunmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım alacak olan teklif yapar.demekki bir şey var ki teklif yapıyor.kimse almayı düşünmediği oyuncuya teklifte bulunmaz.
    teklif ayrı,,,alabilmek ayrı...bekleyip sonuçları görelim...kim haklı kim haksız görelim beraberce...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    önce sonuçları görelim sonra aziz yıldırımı övelim.....patrick viera alındığı için kendi isteğiyle ayrılan appiah ve 35 yaşına gelmiş,capello tarafından istenmeyen r.carlos dışında avrupadan alınan isimli oyuncu yok....dolayısıylada ismi geçen diğer oyuncular ne kulüplerinden ayrılmak istiyorlar nede emekliliği gelmiş istenmeyen oyuncular olmadıkları için aziz yıldırım değil allame-i cihan gelse kulübün başına ALAMAZSINIZ...............
    Madem bu futbolcular o kadar kötü ve işe yaramaz..Neden Galatasaray yada Beşiktaş almadı..???Almak o kadar kolay olsaydı onlarda transfer ederdi kanımca..!

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın transfer listesi aşağıdaki gibidir..

Futbolcu Ülkesi Sezon
    Haim Michael Revivo İsrail 2000-Aralık 2002
    Kennet Andersson İsveç 2000-2002
    Milan Rapaiç Hırvatistan 2000-Ocak 2003
    Ariel Ortega Arjantin 2002-Şubat 2003
    Sergey Rebrov Ukrayna Ocak 2003-Haziran 2004
    Pierre van Hooijdonk Hollanda 2003-2005
    Alex de Souza Brezilya 2004-....
    Nicolas Anelka Fransa Ocak 2005-Ağustos 2006
    Stephen Appiah Gana 2005-....
    Mateja Kezman Sırbistan Ağustos 2006-....
    Roberto Carlos Brezilya 2007-

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son olarak Roberto Carlos'un Menajeri Dino Pasalic'in Fenerbahçe'ye transfer için devreye girdiğini ve Barcelona'ya gittiğini belirtmek istiyorum..
    Röportaj Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyelim görelim...zaman her sorunun cevabıdır.....selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılardan görüyorum ki bazı bjk li arkadaşlar hala fenerbahcenin başarılı icratlarına bişeyler bulmak icin habire cabalıyorlar bunlar başarısızlıgın ezilmişligin ve kıskanclıgın göstergesi gecen günde yazdım bjk zidanı alsın sanırım yaşı 38 yada 39 burdan bjk ilk tebrik edecek ben olacam once birilerini getirmeyi ogrenin sonra eleştirin bu ülkeye gelen yabancıları biliyoruz aklıma ilk gelen bjk li müslüm baba oldu müslüm babaları getirenler carlosları getirenlere heralde bişeyler söylemesi abest olur fenerbahce dünya starlarını getiriyor getirmeye devam ediyor güneş balcıkla sıvanmaz arkadaşlar saygılar

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri