Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Trezeguet mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forvet İyİ Olmazsa Kolİn Lazim Bİzde PİŞer Yada Morİentes Oda Olmadi Roy Makay Alinsin Alexİ Yollayin Junİnho Gİbİ Adam Alin Adam Maestro Lİncoln Olur KoŞan Pres Yapan Alsinlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karizma Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forvet İyİ Olmazsa Kolİn Lazim Bİzde PİŞer Yada Morİentes Oda Olmadi Roy Makay Alinsin Alexİ Yollayin Junİnho Gİbİ Adam Alin Adam Maestro Lİncoln Olur KoŞan Pres Yapan Alsinlar
    kastettiğin colin kazım ise üzgünüm....söylemeyeyim diyodum ama colin kazım gelecek sene beşiktaş forması giyecek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kastettiğin colin kazım ise üzgünüm....söylemeyeyim diyodum ama colin kazım gelecek sene beşiktaş forması giyecek....

kimin hangi futbolcuyu alacagını görecegiz dostum zaman gösterir sizde kabul edersinizki türkiyede fenerbahce ile bu konuda yarışacak takım yok beşiktaşta dahil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu yazıy6ı okjumanı isterim arkadaşım siz seneye giydirirsiniz artık formayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu yazıy6ı okjumanı isterim arkadaşım siz seneye giydirirsiniz artık formayı
    Sözleşme 4 yıllık arkadaşım Colin 4 sene bi yere gidemez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimde oynucakmis gordunmu..buyuk klupte oyanamak istiyormus kazim ..simdi size kim lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyazıkki arkadaşım colin kazim busene fener bahce formasını giyecek artık 4 sene sonra giydirirsiniz beşiktaş formasını biraz zor olur ama denemekte fayda var...
    Konu ismail tarafından (15-06-2007 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz canıunızı sıkmayın elimizi attığımız bizde şu haluk ulusoy görevden alsalardıda herkes kurtulsa beee herkes istiyor yabancı futbolcu sırf fenerden başkası transfer yapamaz diye izin verilmiyor bu adaletm

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trezeguet bugun bı haberde görmustum ispanyol bi club ile görusuyomus.ama takımın ısmını unuttumm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belli olmaz belki fenere gelir

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri